Wat de Nederlandse overheid verzwijgt over risico’s 5G

Wat veel mensen in het westen niet weten is dat er al tientallen jaren sprake is van een dubbele veiligheidsstandaard als het gaat om draadloze technologie. Hoewel de Nederlandse overheid met een veiligheidsclaim ICNIRP-limieten schermt, heeft Rusland al decennialang veel strengere veiligheidslimieten en zet ze zich in om de bevolking bewust te maken van de (in Russisch wetenschappelijk onderzoek – dat niet door de telecomindustrie gecorrumpeerd is) aangetoonde biologische en gezondheidseffecten van RF-EMV.

Zie o.a. de Russische website: http://www.tesla.ru/  (Engelstalig), de website van de RNCNIRP (Russian National Committee on Non-Ionizing Radiation Protection: www.emf.net.ru  (Russisch, vertaling via Google Translate mogelijk) en de ‘Resolution of Russian National Committee on Non-Ionizing radiation Protection.

Electromagnetic fields from mobile phones: Health effect on children and teenagers.
(April 2011. https://www.magdahavas.com/…/Russia_20110514-rncnirp_resolu….

Meer studies:
https://www.leefbewust.com/5g.pdf
https:/www.leefbewust.com/emf.pdf

Stuur deze informatie s.v.p. zoveel mogelijk door. Zodat het bewustzijn dat de Russische overheid al jarenlang onder haar bevolking verspreid, ook bij ons meer bekendheid mag brengen. Russische wetenschappers hebben de schadelijkheid van draadloze technologie al lang aangetoond. 

Wilma