Versmelten met je ziel – deel II – Hans Zevenboom

  • Inleiding

‘Zielsdimensie; een gemeenschappelijke akasha’

Na het lezen van de Nieuwsbrief ‘Je ziel voor de eerste keer ontmoeten’ [juli 2023] wordt het misschien de hoogste tijd om je ziel vaker te ontmoeten [1].Dit doe je door naar de zielsdimensie te reizen.
Wat is een zielsdimensie? De werkelijkheid kent vele lagen, van fysieke dimensie – waar tijd en ruimte centraal staan – waarin wij leven tot de hogere dimensies waar alles uit licht (liefde) bestaat; waar geen tijdseenheid meer bestaat. In de zielsdimensie is tijd gelijktijdig, heeft licht een andere kwaliteit en bestaat materie niet op de wijze zoals wij die kennen. Op aarde komen levensenergie, tijd, materie en energie op bepaalde manieren samen om onze realiteit te vormen. In de zielsdimensie bestaat tijd niet: alles, letterlijk alles, aldaar gebeurt in dat ene moment.

‘Kies je voor een persoonlijke of voor een gemeenschappelijke godsruimte?’

Er is een plaats in de zielsdimensie die je de ‘tempel van de verlichten’ of gewoon de ‘tempel’, een gemeenschappelijkeAkasha [2] kan noemen. Het is een plaats waar ‘verlichten’, meesters, gidsen, lichtwezens en engelen komen en werken, ten bate van de mensheid. Hoewel je je wellicht voorstelt dat deze tempel muren en kamers heeft, bestaat hij in feite uit goddelijk licht en heeft hij geen vorm. Je zult hier je ziel voor het eerst ontmoeten, omdat assistentie van de lichtwezens die hier beschikbaar zijn het contact met je ziel gemakkelijker maakt.

De lichtwezens maken het hier voor jou mogelijk hen als vormen te zien of te voelen. De tempel kan er iedere keer als je komt anders uitzien, omdat hij uit voortdurende veranderende energiepatronen van licht bestaat. Je hoeft hem dus niet eens als een plaats te ervaren; je kunt hem eenvoudigweg ervaren en herkennen door de gevoelens van liefde en licht als je eraan denkt.

[1]Nieuwsbrief ‘Je ziel voor de eerste keer ontmoeten’ – juli 2023
[2] Akasha(Sanskriet: ‘hemel’ of ‘ether’) of A-veld, het veld waarin alles tegelijk plaatsvindt, waarin geen tijd bestaat.Een allesdoordringende, alomvattende ruimte.Akasha-veld of nulpuntenergie (zero point energy, ZPE) of het vacuüm is de hoeveelheid energie die resteert in de meest lege ruimt met het laagst mogelijk energieniveau bij 0 graden Kelvin. Nulpuntenergie bestaat uit virtuele energie die aanwezig is in een absoluut vacuüm. De Akasha-kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin de vibratievan elke ziel en zijn reis ligt opgeslagen.

2.0 Laat de toonklinken die je ziel tot je roept

‘Energetische geluid’

Je kunt je ziel aanroepen door een innerlijke toon te laten klinken. Er is een deel van je dat precies weet hoe dit te doen. Je hebt deze toon eerder laten klinken op momenten dat je om meer kracht, wijsheid, liefde of hulp vroeg. Je ziel kwam op die momenten tot je en heeft haar licht laten versmelten met het jouwe teneinde je innerlijk weten, je kracht en je moed te doen toenemen. Nu roep je haar bewust aan, want energetisch geluid [1] spreekt de ziel aan! Geluid speelt een grote rol bij transformatie van ons bewustzijn, want onze ziel bestaat alleen maar uit vibratie! Klank en muziek kunnen onze harten openen en onze geest – breinmassa, het verstand, totale cel-geheugen – raken. Je vraagt dus dat je ziel een permanent deel van je bewustzijn wordt en meer aanwezig is in je dagelijks leven.

‘Klankkleur’[2]

Vind de toon die je diep van binnenuit kunt laten klinken. Deze toon heeft de klank van je intentie in zich en vertelt je ziel: Ik ben er klaar voor’. Deze toon kan een gevoel, een klank of een geluid zijn. Laat deze toon innerlijk klinken of maak daadwerkelijk een geluid. Oefen bijvoorbeeld met een ‘OM’, ‘AUM’, ‘OHM’ of andere klanken. Laat eventueel hardop een ‘OM’ of ‘AUM’ klinken. Vraag de lichtwezens je aanroep te versterken.
Er is geen goede of verkeerde manier om je ziel aan te roepen, dus maak je geen zorgen of je wel de goede toon of noot hebt. Krijg meer vertrouwen in je vermogen om je ziel tot je te roepen en je ziel te laten reageren.

‘Roep je ziel aan en groet haar als een levend, liefdevol wezen’

Als je ziel je aanroep hoort, reageert ze onmiddellijk door ‘zichtbaar’ én voelbaar te worden. Het kan lijken alsof ze van ver komt en naderbij komt totdat ze zich vlak voor je bevindt. ‘Je voelt de trillingen van je ziel – haar aanwezigheid – het allereerst op je kruin. Het lijkt wel of er met een ganzenveer over je kruin wordt geaaid’.Voel nu de stroom van energie via je kruinchakra naar binnenstromen en het gevoel van contact – het gevoelscontact – als je ziel haar aandacht op je richt. Voel haar wijsheid en liefde.Ontdek hoe krachtig, groots en prachtig je ziel is.Voel de liefde die ze uitstraalt! Observeer wat je maar aan je ziel kunt observeren.

‘Een stralende bol of juweel ven kosmisch licht’

Voel het prachtige juweel of diamant van je ziel. Ga met je verbeelding dit juweel binnen en voel de vrede en stilte hier. Laat stilte je wezen doordrenken. Baad in de stilte van dit lumineuze licht en laat het door je heen stromen. Breng je bewustzijn in het juweel van je ziel om je eigen bewustzijn te transformeren en neem er de energie van op.Het licht van goddelijk bewustzijn heeft de kracht om je op ieder niveau te transformeren.
Het licht verbindt je met de ware essentie van je zijn; het brengt helderheid van geest met zich mee. Wordt zo vaak als je wilt één met het juweel van je ziel. Ieder moment dat je eraan denkt of het voelt, transformeer jij je bewustzijn!
Je hebt je ziel ontmoet en jezelf in harmonie gebracht met het licht van goddelijk bewustzijn. Je ziel zal actiever met jou gaan werken als jij actiever met haar begint te werken!Ieder keer als je assistentie nodig hebt om je ziel aan te roepen, kun je de lichtwezens vragen je te helpen en dat doen ze dan ook.

Stel je ziel voor als een enorme, stralende bol van licht of energie. In het centrum hiervan bevindt zich een prachtig, groots licht dat door bloemblaadjes wordt versluierd. Er zijn twaalf bloemblaadjes in vier rijen van drie. Het zijn niet werkelijk bloemblaadjes, maar wervelingen van energie die dit prachtige licht omgeven en versluieren. Het centrale licht in het midden van je ziel is een stralend juweel. Het is de bron van het leven van je ziel haar goddelijke kern, haar bron. Als je ziel zich verder ontwikkelt, gaan deze bloemblaadjes alle kleuren van de regenboog weerspiegelen. Wanneer je een bepaalde staat van ontwikkeling bereikt, ontvouwen de bloemblaadjes zich in hun volle glorie en wordt dit prachtige licht zichtbaar en voelbaar voor de omgeving – de medemens. ‘Je bent aan het ver-lichten’

‘Jouw persoonlijk bewustzijn transformeren in de zielenbron; het juweel’

[1] Energetisch geluid: ‘geluidloos geluid’, ‘hoorbare levensstroom’, ‘heilig geluid’
[2] Klankkleur: het is één van de basisleringen van de esoterische filosofie dat elk geluid zijn inherente svabhavische kleur heeft.

3.0 Je zielsdimensie

‘Zielsdimensie = een zee van licht en liefde’

Je kunt contact met de zielsdimensie en met je ziel maken door je bewustzijn te verruimen. Er zijn vele manieren om je bewustzijn te verruimen, waaronder meditatie, het gebruik van een klank, chanten [1], en het werken met een gids. Deze hebben gemeen dat je een staat bereikt waarin je lichaam ontspannen is, je emoties tot rust gekomen zijn en je denken glashelder is. Je bent op dat moment als het ware ‘gedachteloos’, maar toch helder van geest.
Teneinde de zielsdimensie en je ziel te ervaren dienen je emoties heel stil, vloeiend en stromend te worden. Je emoties zien eruit als kleine, vibrerende lichtdeeltjes rondom en in je lichaam. Je kunt je voorstellen dat je emoties snel(ler) bewegen wanneer je in normale staat van bewustzijn verkeert of opgewonden bent. Zij kunnen reageren op alle emotionele energieën om je heen. Daarnaast kunnen sterke emoties of angsten je emotionele lichaam op intense wijze laten vibreren met als gevolg dat je niet meer geaard of gegrond bent. Een eerste vereiste dus; een ‘must’. Dus adem rustig in en uit, teneinde je emoties tot rust te brengen.

‘De ceremonie van het ontmoeten van je ziel’

Je wordt uitgenodigd naar deze tempel te komen. Ga gemakkelijk omhoog naar de zielsdimensie [2], totdat je in de zee van licht bent en het prachtige solaire licht[3] op je straalt. Denk intens aan de ‘tempel van de verlichten’ tótdat je voelt dat je er bent! Ervaar de vrede en liefde om je heen. Voel het zachte briesje langs je strijken. Zie de schoonheid overal om je heen. Ruik de geuren van de bloemen. Maak het beeld van de (jouw) tempel – eventueel je persoonlijke godsruimte of tempel – zo werkelijk mogelijk. Je aanwezigheid wordt altijd verwacht en vele lichtwezens zijn gekomen om je te assisteren. Daarnaast is er een andere groep lichtwezens aanwezig om je persoonlijkheid te helpen met je ziel te versmelten. Je kunt hen te alle tijde aanroepen als je voelt dat je weerstand biedt om met je ziel te versmelten.

 

 

[1] Chantenis het ritmisch zingen of spreken van mantra’s. Mantra – gebedsformule of krachtige spreuk – is een zin die steeds wordt herhaald tijdens een gebed of meditatie.
[2] In de zielsdimensie kun je naar iedere locatie reizen die je maar wilt door je deze voor te stellen. Je kunt hier rustig, vredig, gelukkig en vrij zijn!
[3] Wat is solaire licht? Het is de ziel van de fysieke zon! [Let wel, de zon is niet God-Zelf] Het wordt ook wel het hart van de zon genoemd. Het solaire licht ondersteunt alle leven in de zielsdimensie [1], zoals de materiële zon al het leven op aarde in stand houdt. Het solaire licht of het goddelijke zonnelicht – de levensenergie – is een licht van schoonheid, perfectie en liefde.

 

 

4.0 Voel de aanwezigheid van je ziel

‘Versmelten is het één-wordingsproces’

Het is tijd om je te verbinden met je ziel; één te worden met je ziel. Roep je ziel tot je door de toon [AUM, OM, etc.] van je ziel te laten klinken. Je ziel hoort je en komt langzaam naderbij. Stel je voor hoe haar stralende energie (licht)dichterbij komt, totdat het pal voor je staat. Voel haar vriendelijke acceptatie van en liefde voor jou. Zij is vol vreugde omdat jij met haar wilt versmelten; één wilt worden. Terwijl je ziel zich erop voorbereidt met jou te versmelten, vraagt ze je opnieuw: ’Ben je gereed om met mij te versmelten?’ Wees er zeker van dat je er klaar voor bent vóórdat je de volgende stap zet. Als je voelt dat je er nog niet klaar voor bent, werk dan met je sub-personen [sub-persoonlijkheden, Nieuwsbrief ‘Je ziel voor de eerste keer ontmoeten’] tot het moment dat je kunt antwoorden: ‘Ja, ik ben er klaar voor’.

‘Je hartcentrum’ [1]

Als je gereed bent, komt je ziel naderbij. Ze begint je langzaam en respectvol te omhullen. Laat de bol van licht – energie van liefde – van je ziel je lichaam omhullen rondom je hartcentrum; je hartchakra. Je kunt nu eventjes je ogen sluiten om deze versmelting ten volle te ervaren. Voel jezelf omgeven door licht, door onvoorwaardelijke liefde. Stel je bewegende patronen van licht voor. Overal om je heen. Vind één patroon van licht en laat jezelf ‘erin vallen’. Voel hoe je daarmee het licht van je ziel wordt, want je ziel bestaat uit licht; uit hoge(re) trillingsfrequenties.

 

[1] Hartcentrum:het hart genereert het meest krachtige en uitgebreide ritmische elektromagnetische veld van het lichaam. Wetenschappers van het Californische ‘Heart Math Institute’ hebben het hart en de energieën die het voortbrengt, onderzocht. Zij kwamen tot de ongelooflijke ontdekking dat het elektromagnetische energieveld van het hart wel 5000 x meer energie uitzendt als die bij het denken – de hersenen – ontstaat.

4.1 Je persoonlijkheid versmelten met de hogere frequentie van je ziel

Trek nu je ziel met iedere inademing dichter naar je toe en open je hart om haar lichtfrequenties te ontvangen. Stel je voor dat het licht van je ziel versmelt met het licht van je persoonlijkheid. Aanvankelijk kan er enige frictie zijn, omdat het licht van je persoonlijkheid en het licht van je ziel een verschillende trillingsfrequentie hebben. Roep de lichtwezens aan die de persoonlijkheid verder helpen met de ziel te versmelten om dit tot een soepele, makkelijke versmelting voor jou en je ziel te maken. Als het versmelten doorgaat, straalt het licht van je ziel uiteindelijk door je heen!

‘Het credo is voelen en nog eens voelen’

Voel de kracht van het licht van je ziel als er meer van in je stroomt. Laat stromen van kracht en licht door je heen vloeien. Voel, voordat je verder gaat, even de kracht van je ziel terwijl deze door je heen stroomt. Open je om van je ziel die energie te ontvangen die je het meest behulpzaam kan zijn bij het bereiken van een nieuw niveau van licht; een hogere trillingsfrequentie of -getal.

Voel hoe het licht en de energie van je ziel in je pulseren. Stel je voor dat haar licht zo groot is dat het altijd een pad voor je verlicht dat je kunt zien en volgen. Maak desnoods gebruik van je verbeeldingskracht.
Ontvang het licht van je ziel in je denken. Laat je ziel je nieuwe gedachten, ideeën en creatieve inspiratie brengen. Trek nu het licht van je ziel in iedere cel en ieder atoom van je lichaam. Stel je voor hoe een klein lichtbundel in het centrum van iedere cel en iedere atoom stralender wordt door het stralende lichteffect van je ziel. Besef en weet dat je ziel alles wat zij aanraakt zuivert. Je ziel laat je baden in haar zuiverende licht en transformeert zo lagere energieën in je naar een hogere uitdrukkingswijze. Ervaar die transformerende kracht van je ziel, terwijl haar zuiverend licht door je heen stroomt.
Sta de liefde van je ziel toe door je heen te stromen zodat je het kunt leren kennen en het – de onvoorwaardelijke liefde – tot uitdrukking kunt brengen. Voel de essentie van de liefde van de ziel door je hartcentrum – hartchakra – stromen. Je absorbeert de liefde van je ziel en verruimt hiermee je vermogen tot oprecht liefhebben. Voel de vreugde en extase, de vrede en sereniteit van je ziel.

Je ziel is afgestemd op de Hogere Wil en Hogere Wijsheid. Zij kent het hogere doel van je leven. Jij kunt iedere keer als je met je ziel versmelt deze kennis tot je nemen. Vraag dat de wil van je ziel door je heen stroomt en je meer van je hogere doel van je leven onthult.

5.0 Leer kijken met de ogen van je ziel

Laat je gewaar-zijn (gewaar worden van) expanderen tot in het bewustzijn van je ziel, alsof jij je ziel wordt. Je kunt je voorstellen dat je groter wordt, terwijl je gewaar-zijn zich uitspreidt in het ‘lichaam’ van je ziel. Expandeer tot in het bewustzijn van je ziel totdat je het leven kunt ervaren vanuit het perspectief van je ziel.

Het is mogelijk dat je geen verschil voelt, of je kunt je bewust worden van subtiele verschillen. Kijk nu als je ziel naar jezelf en je leven. Je ziel ziet altijd schoonheid, perfectie en liefde in alles! Erken hoe prachtig je bent, terwijl je naar jezelf kijkt door de ogen van je ziel. Uiteindelijk na vele oefeningen en met een groot doorzettingsvermogen heb je het toch waargemaakt: je bent versmolten met je ziel. Je ziel is nu meer met je verbonden en is begonnen met je te werken op nieuwe en prachtige manieren, of je nu wel of niet van de versmelting bewust bent. Bedankt de lichtwezens voor alle geschenken die je van hen hebt ontvangen en voor hun assistentie.

Misschien wil je deze stappen verschillende malen herhalen om nog duidelijker te ervaren hoe het voelt om één te worden met je ziel. Hoe dan ook je hebt vele zaadjes geplant en er kunnen zich nu vele prachtige veranderingen voordoen. Deze kunnen subtiel zijn, maar ze zullen in je leven komen!

6.0 Leven als je ziel

Je hebt nu het proces van één-wording – het versmelten – ervaren en haar aanwezigheid gevoeld. Je hebt nu toegang tot meer van de onbegrensde kracht, de onvoorwaardelijke liefde en het licht van je ziel.  Als je dit eenmaal hebt ervaren, kun je leren op gewone momenten je ziel aan te roepen, en haar aanwezigheid te voelen. Met enige wilskracht en (vele) oefening kun jij je ziel aanroepen, met haar versmelten en haar aanwezigheid ervaren alleen door eraan te denken!

Je hoeft niet iedere keer naar de zielsdimensie te gaan om een verbinding met je ziel te maken. Maak een verbinding door een paar keer rustig en evenwichtig te ademen; adem-in en adem-uit, etc., etc., etc. Laat de innerlijke toon klinken die je ziel tot je roept. Blijf oefenen met een ‘OM’ of andere klanken. Stel je nu het solaire licht voor dat vanuit de hemelse sferen als een energiekolom op je kruin daalt en vul jezelf met dit licht. Laat dat je helpen je emoties tot rust te brengen en je geest te kalmeren en helder te maken. Denk aan je ziel en roep haar nogmaals aan. Voel hoe je ziel je fysieke lichaam omhult terwijl je met haar versmelt; één wordt!

Sommigen van ons zullen het gemakkelijk vinden te herkennen wanneer je ziel aanwezig is, omdat je eerdere ervaring hebt met het waarnemen van subtiele energieën. Anderen zijn net begonnen, of hebben minder ervaring met meditatie of het ervaren van subtiele energieën. Je hebt wellicht meer oefening nodig in het voelen en versmelten met je ziel voordat je haar aanwezigheid kunt ervaren. Ga door met je ziel aan te roepen zelfs als je je niet bewust bent van haar aanwezigheid. Om de weldadige werking van contact met je ziel te ervaren, hoef je niet in staat te zijn je ziel te voelen, zien of horen. Hoewel mijn persoonlijke voorkeur hier wel naar uitgaat – om problemenzoals bijvoorbeeld ‘persoonsverwisseling’ en onjuiste informatie vanuit de hogere sferen te herkennen – in de toekomst te kunnen onderscheiden van energievormen uit de hogere sferen (hogere dimensies; gidsen, engelen e.d.) en energievormen uit de lagere sferen (‘dolende geesten’, poltergeisten, obsessieve energievormen zoals bijv. obsessoren en elementharen, e.d.). Het kan zijn dat je de ene keer duidelijke gevoelens hebt als jij je verbindt met je ziel en de andere keer niet. Wellicht merk je dat je vermogen om je ziel te ervaren, wisselt van moment tot moment.
Sommige mensen hebben aanvankelijk een krachtige beleving van hun ziel en ervaren de volgende keren het contact minder indringend. Als jij met je ziel hebt gewerkt, kan haar aanwezigheid zo vertrouwd voor je voelen dat je deze niet langer als spectaculair beleeft. Je ervaring van je ziel is dus enigszins afhankelijk van de staat waarin jij je bevindt op het moment dat jij met haar versmelt. Als jij bijvoorbeeld begint vanuit een rustige, stromende emotionele staat, kan het gemakkelijker zijn de vrede en sereniteit van je ziel te ervaren.

‘Leer kijken met de ogen van je ziel’

Leven vanuit je ziel houdt in dat je begint met je in gedachten voor te stellen dat jij je ziel bent! Vraag jezelf af: ‘Wat zou ik, als mijn ziel, doen op dit moment van mijn leven? Wat kan ik doen dat de doelen van mijn ziel reflecteert?’. Vraag je ziel innerlijk: ‘Hoe kan ik me ervoor openen om meer van je energie en liefde te ontvangen? Hoe zou ik effectiever met je kunnen werken? Je zult wellicht geen specifieke antwoorden krijgen, maar het trekt door het stellen van deze vragen informatie tot je die later tevoorschijn zal komen in de vorm van nieuwe inzichten en begrip.

7.0 Enkele suggesties voor het aanroepen en ervaren van je ziel

Maak contact met je ziel in verschillende situaties teneinde meer te leren over je ziel. Roep je ziel tot je en voel haar aanwezigheid in je, terwijl jij je in verschillende omgevingen bevindt. Versmelt met je ziel in een tuin met bloemen, in de natuur (bos, heide), thuis met je eigen gecreëerde altaar, in gezelschap van vrienden, in een drukke menigte, in openbare gebouwen, of op een spirituele plek. Verbind je met je ziel als je in de zon zit. Onderzoek hoe je waarneming van je ziel en je vermogen om je ziel te voelen, kunnen veranderen wanneer je in verschillende omgevingen en omstandigheden verkeert.

Wordt één met je ziel in verschillende gemoedstoestanden. Verbind je als jij je goed en vredig voelt, en als jij je verward, moe, angstig of buitengewoon emotioneel bent. Merk of er ook een kleine verandering is in hoe jij je dan voelt. Fijne gevoelens kunnen versterkt worden en storende emoties kunnen meer stromend en vredig worden.

Verbind je met je ziel wanneer je mediteert. Verbind je met je ziel als je staat, zit, oefeningen doet of ligt. Speel ermee. Wees speels en inventief in het bedenken van manieren om je ziel te ervaren en te leren kennen. Geniet ervan!

8.0 Voel het vertrouwen en de vreugde van de ziel

Versmelten met je ziel kan je het gevoel geven dat je ‘groter’ bent. Je kunt jezelf dan ervaren als groter dan je fysieke lichaam. Je kunt je ziel ervaren in en rondom je lichaam, of buiten je lichaam … of beide. Onderzoek of je lichaam anders aanvoelt. Sommige mensen voelen zich slaperig als ze met hun ziel versmelten; anderen voelen zich juist zeer alert.
Als jij je ziel ontmoet en met haar versmelt, lijkt het misschien of je een dierbare vriend of iemand van je familie die lang is weggeweest weer ontmoet. Je kunt een gevoel van ‘thuiskomen’ hebben, alsof het samenzijn met je ziel iets is wat je eerder hebt ervaren. Maar het is ook mogelijk je ziel te ervaren op een manier die je niet onder woorden kunt brengen, hoewel je het gevoel hebt dat er iets anders is. Gebruik in dat geval je verbeeldingskracht. Je verbeelding is zowel een creatieve kracht die inwerkt op subtiele energieën en er veranderingen in creëert.

Denk vaak aan je ziel, dagelijks. Oefen in het kijken naar je leven vanuit het perspectief van je ziel, zelfs als het lijkt alsof je dingen verzint. Je verbinden met je ziel kan je perspectief op je problemen veranderen. Je prioriteiten kunnen veranderen. Je kunt op een andere wijze over dingen denken of nieuwe inzichten hebben. Ontdek de veranderingen in je gedachten of perspectieven m.b.t. zaken waaraan je denkt. Observeer de verruiming in je denken en geef aandacht aan  nieuwe creatieve ideeën die kunnen verschijnen.

9.0 Ontvang de liefde van je ziel

Open je hart(centrum) – je hartchakra – om de liefde van je ziel te ontvangen. Zeg tegen jezelf, terwijl je de liefde van je ziel accepteert: ‘IK verdien liefde’. Ik laat nu onbegrensde liefde toe in mijn leven’. Door de liefde van je ziel te aanvaarden, ontwikkel je het vermogen om te ontvangen. Door je toenemende vermogen om liefde te ontvangen, kun je alle giften die het universum en je ziel je te geven hebben in je hart sluiten. Neem nota van alle goede dingen die je al hebt en waardeer deze. Dankbaarheid trekt zelfs nog meer goede dingen van je ziel en het universum naar je toe!

10.Slot

Er zijn vele manieren om je hartcentra te doen ontwaken. Ze ontwikkelen zich voortdurend door je daden van liefde, gedachten van compassie en je keuze om je één met anderen te voelen. Je doet je hartcentra of hartchakra ontwaken door zielenliefde tot uitdrukking te brengen> Door ja te zeggen tegen vergeving en onvoorwaardelijke liefde. Groepswerk, liefde voor de mensheid en dienstbaarheid zijn de krachtigste manieren om je hartcentra te openen! De wijze waarop jij je dagelijks leven leidt, je tot mensen verhoudt, spreekt, handelt en leeft doet geleidelijk en beslist je hartchakra ontwaken

Hans Zevenboom

Link: https://www.millennium-visie.org/site/nieuwsbrief/366-je-ziel-voor-de-eerste-keer-ontmoeten