Introductie van Dr. Mercola’s nieuwe boek “EMF * D”

De gevaren van elektromagnetische velden zijn misschien niet zichtbaar met het blote oog, maar ze zijn zeer reëel. Het nieuwe boek van Dr. Mercola onderzoekt de gevaren van deze onzichtbare velden voor de menselijke gezondheid en wat u kunt doen om het te stoppen.

Je kunt het niet zien of proeven, en je kunt het wel of niet voelen, maar je bent omringd door elektronische vervuiling.

Het komt uit veel gemakken van het leven waar we van zijn gaan houden en waarop we afhankelijk zijn. Hoewel mobiele telefoons een grote rol spelen, zijn ze niet de enige boosdoeners die u de klok rond overspoelen met elektromagnetische frequenties of EMV’s.

Je wifi-router, je computer, je slimme meter, je apparaten en zelfs de bedrading binnen je muren laten je zien met onzichtbare frequenties die je lichaam en geest biologisch schaden. En dat omvat niet eens 5G.

De komst van 5G ultrabreedbandtechnologie zal elk levend wezen met DNA – niet alleen mensen, maar ook dieren, planten en zelfs bacteriën – in het meest radicale volksgezondheidsexperiment van de mensheid ooit gooien. Of we de lange termijn overleven of niet, is een gok.

SpaceX is van plan om tot 42.000 satellieten te lanceren voor hun Starlink-satellieten met lage aardbaan om later dit jaar 5G internetdiensten met lage latentie en hoge bandbreedte te bieden.

In de tussentijd moet ieder van ons handelen. De nieuwe 5G verschilt enorm van 3G of 4G, dus het is belangrijk om nu uw relatie met technologie te veranderen. Je moet voorbereid zijn, anders kun je gevolgen ondervinden.

En als u momenteel met een chronisch gezondheidsprobleem te maken heeft, moet u vooral handelen – en snel. Je kunt gewoon niet verwachten dat je beter wordt totdat je je huidige EMF-blootstelling aanpakt, laat staan ​​5G.