Hoe pesticides voor angstige dieren kunnen zorgen

Angstige dieren. Ik bedoel, hoe vaak horen we: “Oh mijn hond heeft verlatingsangst.” “Ik moet heel voorzichtig zijn. Ik zal iets speciaals doen als ik het huis verlaat. Het is zoals, wat? Zoals waarom is dat normaal? En dat soort dingen. Ik denk dat dat gewoon is, we letten niet op hoe gedrag en chemicaliën en alle dingen in het lichaam en of al deze verschillende soorten pesticiden daadwerkelijk gedrag bij deze dieren zullen beïnvloeden. Natuurlijk zal het. Als we het hebben over alleen maar, weet je, de menselijke bevolking en ADD en dat soort dingen, voeg je een combinatie toe van een dierenvoeding waarin allerlei verschillende soorten pesticiden zitten, weet je, glyfosaat is de grote . En dan voeg je bij elke maaltijd tonnen suiker toe, wat er in deze brokjes zit als ze op hoge temperatuur worden verwerkt. Oké, ik heb, ik heb een kind dat, weet je, ADD en ik geef ze een hele hoop suiker en ik leg ze in een kamer en ik zeg, gedraag je. Ik bedoel, dat gaat niet lukken. We moeten dus nadenken over wat er in het voedsel gaat in termen van hoe het gedrag beïnvloedt.