Dr. Michael Greger over gewichtsverlies – How not to diet

Dr. Michael Greger , MD, FACLM, de internationaal gerenommeerde voedingsdeskundige, arts, oprichter van Nutritionfacts.org en auteur van het bestverkochte boek How Not to Die , heeft nu zijn aandacht gericht op het laatste onderzoek naar de belangrijkste oorzaken – en remedies – van obesitas met zijn nieuwe boek How Not to Diet.

Dr. Greger heeft de optimale criteria genoemd om gewichtsverlies mogelijk te maken, terwijl hij zich afvraagt ​​hoe deze voedingsmiddelen de gezondheid en de levensduur daadwerkelijk beïnvloeden. Het boek bevat de belangrijkste ingrediënten van het ideale gewichtsverliesdieet – factoren zoals caloriedichtheid, de insuline-index en de impact van voedingsmiddelen op het darmmicrobioom – waaruit blijkt hoe plantaardig eten cruciaal is voor de algehele gezondheid.

How Not to Diet gaat verder dan voedsel om eenentwintig versnellers voor gewichtsverlies te identificeren, met de nieuwste ontdekkingen in geavanceerde gebieden zoals chronobiologie om de factoren te onthullen die de natuurlijke vetverbranding maximaliseren. Dr. Greger heeft de ultieme gids voor gewichtsverlies vanaf de grond opgebouwd met een tijdloze, proactieve aanpak die bestand is tegen elke nieuwe trend.

Vol met uitvoerbaar advies en baanbrekend voedingsonderzoek, maakt How Not to Diet een einde aan diëten en vervangt die constante gewichtsverliesstrijd door een eenvoudige, gezonde, duurzame levensstijl. Ga naar www.nutritionfacts.org voor meer informatie over de meest recente informatie over wetenschappelijk onderbouwde voeding en gezondheid.

Dr. Michael Greger , MD, FACLM is arts, bestsellerauteur van de New York Times , oprichtend lid en Fellow van het American College of Lifestyle Medicine, en internationaal erkende spreker over voedings-, voedselveiligheids- en volksgezondheidskwesties. In 2017 werd Dr. Greger geëerd met de ACLM Lifestyle Medicine Trailblazer Award. Hij is afgestudeerd aan de Cornell University School of Agriculture en Tufts University School of Medicine . Alle opbrengsten van zijn boeken, dvd’s en spreekbeurten worden allemaal geschonken aan een goed doel.

NutritionFacts.org is een strikt niet-commerciële, op wetenschap gebaseerde openbare dienst die wordt aangeboden door Dr. Michael Greger en die gratis updates biedt over de nieuwste voedingsonderzoeken via hapklare video’s. Er zijn meer dan 1.700 video’s over bijna elk aspect van gezond eten, met nieuwe video’s en artikelen die elke dag worden geüpload. NutritionFacts.org is opgericht als een non-profitorganisatie van 501c3 en vertrouwt op individuele donoren om de site in leven te houden. NutritionFacts.org is een trots lid van het True Health Initiative, een wereldwijde stem voor levensstijl als medicijn. Informatie over het bestverkopende boek How Not to Die van Dr. Greger New York Times , zijn gratis Daily Dozen-app en podcast zijn ook beschikbaar op NutritionFacts.org .