De waarheid over voorzorgsmaatregelen voor straling van mobiele telefoons

In een verbluffende verandering van positie is het National Toxicology Program, na hun tienjarige, door de overheid gefinancierde studie van dertig miljoen dollar van straling van mobiele telefoons, de allereerste overheidsinstantie geworden die toegeeft dat hun wetenschappers de aanbevelingen van de FDA volgen voor veilig mobiele telefoon gebruik.

Dit is een echte paradigmaverschuiving, omdat geen enkele overheidsinstantie ooit publiekelijk heeft toegegeven dat mobiele telefoons gevaarlijke apparaten zijn die veiligheidsmaatregelen vereisen om de gebruiker te beschermen tegen de potentieel gevaarlijke gezondheidseffecten van straling van mobiele telefoons.

Hoewel veel zogenaamde “experts” hun mening hebben uitgesproken dat mobiele telefoons GEEN negatief effect hebben op de menselijke gezondheid, was geen van hen betrokken bij de frontlinies van het onderzoek. Ze weten alleen wat ze hebben gelezen uit industriële propaganda. De wetenschappers van het NTP leefden het onderzoek eigenlijk tien jaar lang elke dag! Zij zijn de enige die u kunt vertrouwen om u de WAARHEID te geven!

Kun jij de voorzorgsmaatregelen nemen die de NTP-wetenschappers doen?