Boek – Leven van Licht & Liefde – Mijn ontdekkingsreis naar een leven zonder eten

Het derde boek van Marja Nieuwveld handelt over haar ontdekkingsreis naar een leven zonder eten. Zij leeft al ruim een jaar van licht, wat ook wel prana, chi of levensenergie genoemd wordt, en heeft geen eten nodig om te leven.

Dit boek is als een wervelstorm voor het huidige wereldbeeld en licht vele sluiers op met betrekking tot ons lichaam, voeding en ziekte. De signalen, dat het tijd is om de wereld en ons leven door een andere bril te bekijken, zijn niet te overzien. De schrijfster neemt haar lezer op authentieke wijze mee op een informatieve, spannende en intieme reis naar de essentie van het leven. De beslissing om niet meer afhankelijk van eten te zijn, bracht de schrijfster bij de bron. Ze had het gevonden achter de weerstand, voorbij aan de afleiding en afhankelijkheid in de leegte.

Over het boek: ‘Leven van Licht & Liefde’

Wat begon als een zoektocht naar Liefde en de wens naar vrijheid, vrij van beperkende gedachten en conditioneringen, resulteerde in een wonderbaarlijk bewustzijnsverruimend avontuur. Met een levensinstelling van loslaten en uiteindelijk niets meer vasthouden, kwam ze uiteindelijk via de synchroniciteit op het punt om ook niet meer afhankelijk van eten te zijn. Dit boek beschrijft één jaar van dit transformatieproces en is een bevestiging van de fascinerende quantum-wereld.

De wereld hoef je niet te veranderen alleen je denken. Ga mee op haar ontdekkingsreis en krijg een andere kijk op het leven.

Over de schrijfster: ‘Marja Nieuwveld’

Als Waterman werd zij geboren in Rotterdam op 22 januari 1970 en kreeg de naam Marjolein Evelien Nieuwveld, wat al snel Marja werd. Tussen de bedrijven en haar yogamatje door, heeft zij eindelijk gevonden waarnaar ze had gezocht. Door de teleurstellingen van de romantische liefde en de zware lessen van de onvoorwaardelijke liefde heeft zij de universele liefde gevonden. Die verbindende levensenergie die haar nu op alle vlakken voedt. Zij heeft geen eten nodig om te leven, maar geniet van proeverijtjes. In de zomer woont ze aan de rand van Rotterdam in een klein paradijsje en ‘s winters trekt ze zich terug op haar berg, in het hart van de wereld. Werkzaam is ze als zelfstandig duizendpoot, maar het liefste verbind ze haar passie met haar missie als ambassadeur voor het Gotthard gebied in Zwitserland. Genietend van het leven ontdekt ze de quantum-wereld door de ogen van een kind en leert ze te spelen met deze fascinerende energie, terwijl zij haar voeten volgt om haar missie uit te voeren.

Informatie & verkoop: www.hetnieuweveld.nl
ISBN: 9789463980906 (Paperback)