5G technologie en ontwikkeling van corona virussen in huidcellen

Update 25.7.2020

De publicatie is intussen na veel kritiek ingetrokken. Derrick Broze legt het laatste nieuws uit op een recent gepubliceerd redactioneel artikel dat een verband claimt tussen millimetergolven die worden gebruikt door 5G-technologie en COVID19 :

 

 

Link: https://www.thelastamericanvagabond.com/does-a-newly-published-study-prove-the-5g-covid19-connection/

 

De verwijderde informatie:

Researchers:

M. Fioranelli, , A. Sepehri, M.G. Roccia
Department of Nuclear, Sub-nuclear and Radiation Physics, G. Marconi University, Rome, Italy

M. Jafferany
Central Michigan Saginaw, Michigan , USA

O. Yu. Olisova, K.M. Lomonosov, and T. Lotti
Department of Dermatology and Venereology, I.M. Sechenov First Moscow State Medical University, Moscow, Russia

Abstract:

In dit onderzoek laten we zien dat 5G-millimetergolven kunnen worden geabsorbeerd door dermatologische cellen die werken als antennes, kunnen worden overgebracht naar andere cellen en de hoofdrol kunnen spelen bij het produceren van coronavirussen in biologische cellen.

DNA is opgebouwd uit geladen elektronen en atomen en heeft een inductorachtige structuur. Deze structuur kan worden onderverdeeld in lineaire, torusvormige en ronde inductoren. Inductoren werken samen met externe elektromagnetische golven, bewegen en produceren wat extra golven in de cellen. De vormen van deze golven lijken op de vormen van zeshoekige en vijfhoekige bases van hun DNA-bron.

Deze golven produceren enkele gaten in vloeistoffen in de kern. Om deze gaten te vullen, worden er enkele extra hexagonale en vijfhoekige bases geproduceerd. Deze bases zouden met elkaar kunnen worden verbonden en virusachtige structuren kunnen vormen, zoals een coronavirus.

Om deze virussen binnen een cel te produceren, is het noodzakelijk dat de golflengte van externe golven korter is dan de grootte van de cel. 5G-millimetergolven zouden dus goede kandidaten kunnen zijn voor toepassing bij het construeren van virusachtige structuren zoals coronavirussen (COVID-19) in cellen.

Full publication:

https://www.biolifesas.org/biolife/wp-content/uploads/2020/07/FIORANELLI.pdf

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/