Video – schenden NASA, NOAA en EPA de Data Quality Act ?

Dr. Willie Soon, astrofysicus en geowetenschapper, is een toonaangevende autoriteit op het gebied van de relatie tussen zonneverschijnselen en het mondiale klimaat.

In deze meer dan 32 jaar durende zoektocht probeert hij de relaties tussen Zon en Aarde te begrijpen, niet alleen in termen van meteorologie en klimaat, maar ook in termen van orbitale dynamiek van interacties tussen Zon-Aarde en andere planeten, magmatische (vulkanen) en tektonische (aardbevingen) activiteiten. Zijn ontdekkingen dagen computermodelleurs en voorstanders uit die consequent de zonne-invloeden op wolkenvorming, oceaanstromingen en wind onderschatten, waardoor het klimaat verandert.

Hij is onethische en vaak lasterlijke aanvallen op zijn onderzoek en zijn karakter te boven gekomen en is een van ‘s werelds meest gerespecteerde en invloedrijke stemmen voor klimaatrealisme geworden. In 2018 richtte hij het Center for Environmental Research and Earth Sciences (CERES-science.com) op om een breder scala aan onderwerpen aan te pakken zonder angst of vooroordelen.