Hoe voedselapotheken ons veel geld kunnen besparen

We moeten de medische vergoedingen wijzigen en gaan betalen voor voedsel als medicijn via alle federale en nationale ziekteverzekeringsprogramma’s zoals Medicare en Medicaid voor risicopopulaties. De gegevens zijn duidelijk. Mensen voedsel geven in plaats van medicatie, bespaart geld.

Een nieuwe studie met medisch op maat gemaakte maaltijden voor zieke patiënten verminderde ziekenhuisopnames, verpleeghuisopnames en bespaarde ongeveer $ 9000 per persoon per jaar na het verstrekken van gratis voedsel.

Proefprojecten omvatten het Produce Prescription Program van $ 25 miljoen in de Farm Bill 2018 om te testen hoe doktersrecepten voor groenten en fruit gebundeld met financiële prikkels, onderwijs en verbeterde toegang de gezondheidsresultaten kunnen verbeteren en het gebruik van gezondheidszorgdiensten kunnen verminderen.

Californië verstrekte $ 6 miljoen ter ondersteuning van voedselrecepten en medisch op maat gemaakte maaltijden voor chronische ziekten. Vergelijkbare programma’s hebben aangetoond dat de kosten voor gezondheidszorg met 55% zijn verlaagd, het aantal ziekenhuisopnames en langdurige zorg is verminderd.