Documentaire – Resonance – de gevaren van electromagnetische straling

De eerste documentaire die de feitelijke mechanismen onderzoekt waardoor mobiele telefoontechnologie kanker kan veroorzaken. Resonantie gaat dieper in op hoe de mensheid reageert op de meest ingrijpende veranderingen in het milieu die de planeet ooit heeft gezien.

Twee miljard jaar geleden verscheen het leven voor het eerst op aarde, een planeet badend in een natuurlijke elektromagnetische frequentie. Terwijl het leven langzaam evolueerde van eenvoudige naar complexe organismen, deed het dit omringd door deze frequentie en vormde daarmee een harmonische relatie, een relatie die de wetenschap net begint te begrijpen.

Nieuw onderzoek toont aan dat blootstelling aan deze frequentie van vitaal belang is voor de mens. Het regelt onze geestelijke en lichamelijke gezondheid, het synchroniseert onze circadiane ritmes, het helpt ons immuunsysteem en het verbetert ons algehele gevoel van welzijn. We zijn niet alleen omringd door natuurlijke frequenties, onze lichamen zijn er vol van. Onze cellen communiceren met behulp van elektromagnetische frequenties. Onze hersenen zenden een constante stroom van frequenties uit en ons DNA geeft instructies met behulp van frequentiegolven. Zonder hen zouden we niet kunnen bestaan.