Column Pauline Laumans – de schijnoplossing bij trauma’s, PTSS etc.

Is natuurlijk een prachtige remedie voor mensen die de werkelijkheid niet aankunnen  en dus niet willen voelen. Als je de pijn van het gebeuren of trauma wil voelen dan zal je ook eerder geneigd zijn om te onderzoeken waarom het in je leven gebeurde en wat je daarvan mag leren en nu kunt loslaten zodat je compleet kunt helen.

Al die remedies bij trauma’s zijn slechts een pleister op de wonde voor dit leven. Ze bieden geen soelaas voor je levensloopcyclus. Dat komt omdat wat je niet wil aanvaarden ergens anders in een ander leven bij je terugkomt en dan word je het alsnog gewaar omdat het opgelost moet worden.  Zie het als het vlindereffect uit de kwantum fysica.

Als je in veel levens pijn van gebeurtenissen en trauma’s probeert te ontvluchten met therapie, zoals EMDR, hypnose, drugs of zware pijnmedicatie dan komt het in een ander leven gewoon alsnog op je bord te liggen en dan heb je geen idee waar het vandaan komt. De tijd tussen de gebeurtenis en de pijn is immers te groot. Slechts een jarenlang getrainde reader (lezer van energie) kan het achterhalen.  Dan moet je alsnog wat je toen niet hebt op gelost oplossen om verder te kunnen om ooit je levenssloopcyclus in balans te krijgen en te kunnen sluiten.

Zelf ervaar ik bij iemand die me met Regenesis behandelt hoeveel oud zeer ik nu alsnog om kan zetten. Maar het is geen pretje. Regenesis helpt mij als reader om in zeer korte tijd veel diepgaande oude onverwerkte stukken aan te kijken en te helen. Het is wel heel intensief. Dat effect heb ik maar mensen die geen energie kunnen lezen merken mogelijk slechts dat hun zenuwstelsel kalmeert.

Beter bewust de pijn aankijken, de oorzaak, je leerthema en dan de herstelfase helemaal aangaan dan half werk en onderdrukking weer deel van je leven te laten zijn.

Pauline.laumans@libertasinvivo.com

Reader, healer, holistisch therapeut

Beschermer van het leven

Zielsfluisteraar