Boek – Waarschuwing voor frequenties die worden gebruikt in telecommunicatie

Dit boek brengt een tijdige waarschuwingsboodschap naar een wereld die erop uit is om de kunstmatige elektromagnetische achtergrondvelden (EMV’s) verder te verdichten tot het punt van verzadiging van de planeet.

Het ORSAA-team heeft het boek Frequencies used in Telecommunications An Integrated Radiobiological Assessment vertaald door professor Yuri G. Grigoriev (PhD, DMedSci) 1925-2021 Chief Scientific Officer, Laboratory of Radiobiology and Hygiene of Non-Ionizing Radiation, Burnasyan Federal Medical Biophysical Center van het Federaal Medisch Biologisch Agentschap (Rusland)

Het huidige niveau van door de mens gemaakte EMV ligt al op een triljoen (1018) keer de natuurlijke achtergrondniveaus van de aarde. Deze niveaus blijven stijgen ondanks zeer beperkte biologische tests en de vele waarschuwingen van onafhankelijke wetenschappers in de afgelopen vijf decennia.

Het alomtegenwoordige 5G wordt nu toegevoegd aan de bestaande 3G- en 4G-systemen, die de aarde en de lucht bedekken en de ionosfeer binnendringen. Van kunstmatige radiofrequente (RF) straling is al aangetoond dat het potentieel kankerverwekkend is, het DNA beschadigt en vele andere biologische en gezondheidseffecten veroorzaakt.

Op deze pagina’s beschrijven de auteurs de biofysica van blootstelling aan EMV met behulp van duidelijke uitleg en solide logica. Het industriële uitgangspunt dat 5G millimetergolven (die worden gekenmerkt door complexe modulaties) alleen in de huid worden geabsorbeerd en daardoor alleen de oppervlakteverwarming verhogen, blijkt oppervlakkig en onjuist te zijn.

Zoals het boek uitlegt, is de huid een belangrijk kritisch orgaan van het lichaam als het gaat om blootstelling aan millimetergolven. Het is rijk aan zenuwen en wordt geïnnerveerd door het perifere zenuwstelsel, inclusief het autonome zenuwstelsel. De huid is ook de eerste verdedigingslinie van het lichaam tegen chemische of mechanische aanvallen. Er zijn ook zorgen over het hoornvlies en de sclera van de ogen, waarvoor momenteel geen relevante experimentele gegevens zijn.

https://www.orsaa.org/uploads/6/7/7/9/67791943/frequencies_used_in_telecommunications__an_integrated_radiobiological_assessment.pdf