Overgrote meerderheid in VS van nieuwe zorgverleners zijn bureaucraten

Op 6 december 2019 publiceerde het Bureau of Labor Statistics zijn laatste samenvatting van de werkgelegenheidssituatie, gedomineerd door een krachtige groei in de gezondheidszorg. Volgens de samenvatting zijn alleen al in november 45.000 banen toegevoegd, op een totaal van 414.000 nieuwe banen in 2019. Hoewel dit misschien geweldig nieuws klinkt, zegt de landelijk erkende zorgautoriteit Deane Waldman, MD, MBA, dat het slecht is voor patiënten.

“De overgrote meerderheid van nieuwe zorgverleners zijn geen zorgverleners,” merkt hij op, “maar bureaucraten. We betalen dus miljarden dollars aan nieuwe salarissen en nemen dat geld weg van de patiëntenzorg.”

Waldman, auteur van het nieuwe boek Curing the Cancer in U.S. Healthcare: StatesCare & Market-Based Medicine (ADM Press), heeft voldoende bewijs dat de meeste zorguitgaven voor personeel worden afgeleid van artsen, verpleegkundigen en therapeuten. Hij zegt zelfs: “De groei van banen in de gezondheidszorg vermindert de toegang tot zorg.”

Dr. Deane combineert zijn ervaringen als kindercardioloog, opvoeder, onderzoeker, medisch beheerder, bestuursdirecteur en beleidsadviseur, en kan vragen beantwoorden zoals:

  • Hoe is Obamacare erin geslaagd om zowel de prijzen te verhogen als de toegang van patiënten tot zorg te verminderen?
  • Waarom stierven meer dan 47.000 Amerikaanse veteranen in de rij voor zorg?
  • Waarom wordt er meer dan een biljoen ‘gezondheidszorg’-dollars verspild aan federale bureaucratie?
  • Wat is StatesCare? Kan Dr. Deane bewijzen dat dit het antwoord is op de Amerikaanse nachtmerrie voor de gezondheidszorg?
  • Lof voor het genezen van kanker in de Amerikaanse gezondheidszorg

“Een must-read voor artsen, patiënten en beleidsmakers. Uitgerust met zijn uitgebreide ervaring als pediatrische cardioloog, clinicus, docent, onderzoeker en beleidsadviseur, benadert Dr. Waldman ons kritisch zieke gezondheidszorgsysteem aangezien hij een kritisch zieke patiënt is . Hij identificeert de grondoorzaken van de problemen en stelt een werkbare remedie voor die patiënten voorop stelt. Dit is een snelle en uitstekende lees vol informatie en inzicht. ” – Kristin S. Held, M.D. President-elect, Association of American Physicians and Surgeons

ISBN-10: 0984768696