Gezondheidsgevaren Monsanto’s Roundup door Jeffrey M. Smith

Studies tonen aan dat een NIET-GMO organisch dieet 3250 mensen hielp herstellen van 28 aandoeningen.

De bewering van de biotech-industrie dat genetisch gemodificeerd (GM) voedsel veilig is, wordt vernietigd in deze baanbrekende lezing. Veiligheidsbeoordelingen van genetisch gemodificeerde gewassen zijn niet competent om de gezondheidsproblemen te identificeren, en industrieonderzoek is opgetuigd om problemen te voorkomen.

Deze lezing is bedoeld voor iedereen die GM-technologie wil begrijpen, wil leren hoe hij zichzelf kan beschermen of zijn zorgen met anderen kan delen. Het wordt gepresenteerd in de duidelijke, toegankelijke stijl die de Seeds of Deception van Jeffrey Smith tot ‘s werelds best verkopende boek over genetisch gemanipuleerd voedsel maakte.

De toonaangevende consument pleit voor het promoten van gezondere niet-GMO-keuzes, Jeffrey Smith’s nauwgezette onderzoek documenteert hoe biotechbedrijven wetgevers en veiligheidsfunctionarissen blijven misleiden om de gezondheid van de samenleving in gevaar te brengen en het milieu in gevaar te brengen. Zijn werk vat vakkundig samen waarom de veiligheidsbeoordelingen door de FDA en regelgevers wereldwijd wankelen op basis van verouderde wetenschap en valse veronderstellingen, en waarom genetisch gemanipuleerd voedsel dringend de hoogste prioriteit voor voedselveiligheid van ons land moet worden.

Smith’s lange documentaire Genetic Roulette-The Gamble of Our Lives werd bekroond met de 2012 Movie of the Year (Solari Report) en de Transformational Film of the Year (AwareGuide). Beschreven als een “life-changer” en gezien door miljoenen over de hele wereld, koppelt de film genetisch gemanipuleerd voedsel aan toxische en allergische reacties, onvruchtbaarheid, spijsverteringsstoornissen en tal van problemen die in de VS-bevolking zijn toegenomen sinds genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) ) waren geïntroduceerd.