Misleidende modellen coronavirus epidemie

Professor Knut Wittkowski, al twintig jaar hoofd van de afdeling Biostatistiek, Epidemiologie en Onderzoeksontwerp van The Rockefeller University, zegt dat sociale distantiëring en lockdown de absoluut slechtste manier is om met een luchtwegvirus om te gaan.

WITTKOWSKI: Bij alle luchtwegaandoeningen is het enige dat de ziekte stopt de immuniteit van de kudde. Ongeveer 80% van de mensen moet contact hebben gehad met het virus, en de meesten van hen zullen niet eens hebben erkend dat ze besmet waren, of ze hadden zeer, zeer milde symptomen, vooral als ze kinderen zijn. Dus het is erg belangrijk om de scholen open te houden en kinderen te mengen om het virus te verspreiden om zo snel mogelijk immuniteit voor de kudde te krijgen, en dan kunnen de ouderen, die gescheiden moeten worden en de verpleeghuizen gedurende die tijd gesloten zijn, terugkomen en hun kinderen ontmoeten en kleinkinderen na ongeveer 4 weken wanneer het virus is uitgeroeid.

https://www.youtube.com/watch?v=Hg8UFnjbVRU