Medicating Normal documentaire – schade door psychiatrische medicijnen

Deze bekroonde documentaire onthult de onthutsende waarheid dat miljoenen mensen wereldwijd gewond raken door voorgeschreven psychiatrische medicijnen. De film verweeft verhalen van schade met getuigenissen van experts en onthult hoe een winstgedreven industrie de risico’s van langdurig gebruik verbergt. Dit onvertelde verhaal is een dwingende oproep om de gevolgen van het toedienen van medicijnen voor normaal menselijk lijden te onderzoeken.

Met deskundigen:
-Anna Lembke, MD, Professor Psychiatrie en Gedragswetenschappen, Stanford University Medical School, Auteur, “Dopamine Nation”.
-Peter Gøtzsche, Deense arts en medisch onderzoeker, medeoprichter van de Cochrane Collaboration, directeur van het Institute for Scientific Freedom
-David Cohen, PhD, onderzoeker, Professor en Associate Dean voor Onderzoek en Ontwikkeling aan de Luskin School of Social Work, Universiteit van Californië Los Angeles, Co-auteur, “Your Drug May Be Your Problem”.
-Robert Whitaker, wetenschapsjournalist, auteur van “Mad in America” en “Anatomy of an Epidemic.

-Allen Frances M.D., psychiater, professor en emeritus voorzitter van de afdeling Psychiatrie en Gedragswetenschappen, Duke University School of Medicine, co-voorzitter van de DSM-IV Task Force, auteur van “Saving Normal”.
-Mary Vieten, PhD., psychologe, uitvoerend directeur van Warfighter ADVANCE, voorzitter van de raad van bestuur van de International Society for Ethical Psychology & Psychiatry, ISEPP.
-Ellen Vora, M.D., psychiater en auteur van “De anatomie van angst”.

Ga voor meer informatie naar medicatingnormal.com