Leren je eigen kracht te gebruiken

Energie is een kracht die voortdurend in beweging is en die alles in het leven voedt. Energie heeft meerdere verschijningsvormen zoals licht, snelheid, golven, kleuren en geluid. Energie en massa wisselen veelvuldig af hebben we geleerd bij natuurkunde.

Door een verandering aan te brengen in een kleur, licht of geluid maar ook door bijvoorbeeld de angst die mensen kunnen krijgen van al die verhalen over Corona verandert er het een en ander direct in onze celstructuur. Maar ook door erg veel lawaai zoals van machines, vuurwerk of door veel licht terwijl het nacht is.

De angst of de impact van bijvoorbeeld geluid of te veel licht ’s nachts in enorm. Het maakt dat in ons lichaam veel verandert wat we niet direct waarnemen maar wel gebeurd. Het maakt de mens ziek en niet alleen ons, maar ook de planten, bomen en dieren. Het zijn enorme verstoringen van de levensenergie, zoals ik al heb beschreven in de boek; ‘Vrijheid in Relaties: Het hebben van de juiste identificatie’ of het boek ‘Jouw Keuze: Levend Leven of Doods Leven’.

Ook Dr. Joe Dispenza, die u miischien nog wel kent van de film ‘What the Bleep, Down the Rabbit hole’ toont aan net als de Ice Man hoe je vanuit je innerlijk zelf kunt genezen. Helaas doen overheden niets aan preventie maar maken ze ons alleen bang met het nieuws en de vele onderdrukkende maatregelen.

Inmiddels gaan er vele webinars rond die vertellen over de impact van angst op onze immuniteit. Angst die over de hele wereld gepropagandeerd wordt en we gaan zelfs een periode met sociale uitsluiting tegemoet als we niet opletten. Dan mag je iets niet meer tenzij je gevaccineerd bent. De wereld op zijn kop.

Ik schrijf dit stukje omdat ik het onderstaande vond bij www.c2w.nl waar ze d.m.v. stofjes veranderingen in cellen willen aanbrengen opdat die cellen anders kunnen gaan reageren.

Prachtig wat ze allemaal wel niet kunnen niet waar!

Het heeft echter ook een keerzijde. Al het gesleutel en elke verandering aan mensen, dieren en planten heeft tot nu toe alleen maar een achteruitgang van die mensen, dieren en planten opgeleverd. Ze zijn allemaal stuk voor stuk gedegenereerd. Veel mensen zijn al in een slechte conditie in de baarmoeder. Maar och, daar heeft de wetenschap wat op gevonden zodat het kind in leven kan blijven. Als we natuurlijk leven zou dat niet gebeuren. Inmiddels heeft 1 op de 4 kinderen al een chronische ziekte. Ziekte hoort niet thuis bij natuurlijk leven en als je ziek wordt hoort een lichaam het zelf op te kunnen lossen of eventueel ondersteund met natuurlijke geneesmiddelen. Nu zijn er veel mensen die met behulp van de allopathie (hoofdzakelijk zware chemische middelen) in leven gehouden worden of die vele operatie hebben moeten ondergaan en hoop hebben gehouden op het leven. Ik heb in mijn werk veel mensen meegemaakt die meegingen in het verhaal van dokters en aan zich hebben laten sleutelen of chemotherapie en dergelijke hebben gehad maar die achteraf liever gewoon de natuur zijn werk hadden laten doen. Net zoals dat lang geleden ook gebeurde. Toen was er minder lijden omdat men de natuurlijke weg aanvaarde. Maar ook omdat meer mensen begrepen dat je goed voor je lichaam moet zorgen en moet leren van het leven en bewuster moet worden van waarom je leeft. In die tijd was er meer vrijheid en liefde en minder lijden dan dat we tegenwoordig hebben in deze maatschappij van uiterlijke schijnzekerheden en kunstmatige leefwereld die op hersenspinsels wordt gebouwd.

Het stuk waardoor ik dit ben gaan schrijven kunt u vinden op

https://www.c2w.nl/nieuws/niets-zo-veranderlijk-als-de-cel

Het stuk gaat over posttranslationele modificaties waardoor cellen binnen een seconde reageren op veranderingen in hun omgeving

Adaptive tuning of cell sensory diversity without changes in gene expression | Science Advances (sciencemag.org)

Pauline Laumans

Holistisch therapeut

Zielsfluisteraar en beschermer van Leven

www.libertasinvivo.com