Jezelf beschermen tegen straling van mobiele telefoons en wifi

Theodora Scarato leidt EHT-programma’s en coördineert wetenschappelijke programma’s in de VS en internationaal met EHTs Senior Science Advisors.

Scarato is de belangrijkste beleidsanalist en onderzoeker voor de EHT-database over internationale acties – de meest uitgebreide verzameling informatie over beleidsacties op mobiele telefoons en draadloos.

Ze werkte eerder bij EHT als directeur van educatieve bronnen en openbare aangelegenheden, en ontwikkelde educatieve bronnen voor gemeenschappen en overheden.

Ze heeft verschillende organisaties opgericht, zowel lokaal als nationaal, die zich bezighouden met milieuhygiëne en veiligheid.

Als praktiserend klinisch psychotherapeute houdt ze twee decennia van werken met kinderen en adolescenten in het leiden van een intensief therapieprogramma voor speciaal onderwijs in Montgomery County Schools en het werken van een psychotherapeut in een ADHD-kliniek. Haar onderzoeksinteresses omvatten niet alleen de effecten van blootstelling aan straling, maar ook de sociaal-emotionele effecten van overmatig gebruik van technologie.