Riskant Chinees Corona onderzoek al in 2015 gemeld door Italiaanse media

Vijf jaar geleden legde het Italiaanse staatsbedrijf Media Company, Rai – Radiotelevisione Italiana, duistere inspanningen van China op gebied van Corona virussen bloot. De video, die in november 2015 werd uitgezonden, liet zien hoe Chinese wetenschappers biologische experimenten deden met een SARS-virus dat vermoedelijk coronavirus is, afkomstig van vleermuizen en muizen, en vroeg of het het risico waard was om de virus voor compatibiliteit met menselijke organismen.

Link

Een link naar de uitzending

https://www.rai.it/dl/RaiTV/programmi/media/ContentItem-5e3275ba-475c-4cf4-b402-1e27dc47565b.html?fbclid=IwAR299wq4gF6ti0foau7JSIvxhL640vo6_mLd4iyeQCDZPOoZRQvi3ZFyT4g#p=39

Ook in de VS werd in 2015 al gewaarschuwd voor dit soort gevaarlijke experimenten als heeft men recent een opmerking toegevoegd dat dit niet zou spelen bij de variant die nu zoveel ellende veroorzaak.

Een experiment dat een hybride versie van een vleermuis coronavirus heeft gemaakt – een versie die verband houdt met het virus dat SARS veroorzaakt (ernstig acuut ademhalingssyndroom) – heeft een nieuw debat op gang gebracht over de vraag of technische laboratoriumvarianten van virussen met mogelijk pandemisch potentieel de risico’s waard zijn.

https://www.nature.com/news/engineered-bat-virus-stirs-debate-over-risky-research-1.18787

Biowapen-expert gelooft dat coronavirus is gelekt uit BSL-4-lab in Wuhan

https://www.youtube.com/watch?v=sPoNBML_2c0