Oplossingen mbt blootstelling aan EMV en zonnestraling

We hebben de zon nodig. Melanoom gevallen zijn gestegen sinds de introductie van zonnebrandmiddelen,  het onderzoek van Dr. Plourde bewijst dat ze de totaal verkeerde benadering zijn om de huid te beschermen.

Hoewel de zon sommige vormen van kanker kan verhogen, zijn er veel vormen van huidkanker die niet toenemen door blootstelling aan de zon. Aan de andere kant bevatten zonneschermen gevaarlijke chemicaliën die schadelijker zijn dan de schade door blootstelling aan de zon. Zonnebrandmiddelen voorkomen huidkanker niet, maar bevorderen deze.

Omdat ze door de huid worden opgenomen, verstoren ze het evenwichtige hormoon ecosysteem van ons lichaam. Ze bioaccumuleren ook in vissen en verstoren zowel zoetwater- als mariene ecosystemen terwijl ze in het water wegspoelen.

De waarheid is dat de EMF-straling kanker veroorzaakt. De studies van Hardell laten een verband zien (mogelijk causaal) tussen mobiele telefoons en draadloze telefoons en glioblastomen en akoestische neuromen.