Symbiotische viremie en het Corona virus

Het duurde een eeuw voordat de geneeskundigen beseften dat onze dikke darm een ​​symbiotisch orgaan herbergt, het microbioom. Tegenwoordig is fecale transplantatie een belangrijk therapeutisch hulpmiddel.

Terwijl je naar mijn presentatie luistert, adem je talloze virussen in en uit en blijf je gezond. Virale symbiose is uw meest vitale bescherming. Toch wordt het verkeerd begrepen door medicijnen. Een viraal orgaan beschermt ons tegen
externe virussen.

Vandaag realiseerden we ons dat ons viroom ons niet kon beschermen tegen het coronavirus. Wild type virusdragers hebben geen SARS.  Ze onderhouden symbiose met het virus en blijven gezond. Waarom zou u geen symbiotische viremie veroorzaken en ons beschermen tegen het coronavirus?

Ik beschrijf een symbiotische viremie bij de kip. De volgende experimenten werden vorige eeuw gepubliceerd door Harry Rubin en zijn groep. Jenners vaccin induceert symbiotische koepokkenviremie die beschermt tegen pokkenvirussen. Symbiotische viremie is absoluut noodzakelijk (sine qua non) voor het genezen van virale ziekten. De meeste vaccins zoals BMR-vaccin kunnen geen symbiotische viremie tot stand brengen.

https://www.youtube.com/watch?v=tCzV4z8Tyls