Neemt de overheid steden het recht af om 5G masten te stoppen?

Theodora Scarato leidt EHT-programma’s en coördineert wetenschappelijke programma’s in de VS en internationaal met EHT’s Senior Science Advisors. Scarato is leidend beleidsanalist en onderzoeker voor de EHT-database over internationale acties – de meest uitgebreide verzameling informatie over beleidsacties op mobiele telefoons en draadloos. Eerder werkte ze samen met EHT als directeur van educatieve bronnen en openbare zaken, en ontwikkelde ze educatieve bronnen voor gemeenschappen en overheden.

Ze is mede-oprichter van verschillende organisaties, zowel lokaal als nationaal, die zich bezighouden met milieu- en gezondheidsaspecten. Als praktiserend klinisch psychotherapeut omvat haar twee decennia werk met kinderen en adolescenten het leiden van een intensief speciaal onderwijs therapieprogramma in Montgomery County Schools en het werken van een psychotherapeut in een ADHD-kliniek. Haar onderzoeksinteresses omvatten niet alleen de effecten van blootstelling aan straling, maar ook de sociaal emotionele effecten van overmatig gebruik van technologie.