Medicatievrije behandeling van soldaten met oorlogstraumas

Vandaag gesprek met Commander (R) Mary Neal Vieten PhD. Ze is de oprichter en directeur van WarFighter Advance ( warfighteradvance.org ), het beste programma ter wereld voor de behandeling van terugkerende soldaten met een oorlogstrauma.

Het is een model voor alles wat goed is om mensen in emotionele en lichamelijke nood te helpen. Hun aanpak zonder medicijnen, niet-medisch onderwijs en training begint met een zeer intensieve week met professionele hulp.

Het is enorm succesvol en helpt bijna iedereen van de medicatie af te komen en een beter leven te leiden. Praten met Dr. Vieten in de show brengt me ertoe een oprechte analyse te geven van hoe slecht psychiatrische behandeling is geworden.

We bespreken hoe psychiatrie moet worden vervangen door innovatieve, zorgzame programma’s zoals WarFighter Advance.