Meer artritis klachten door gebruik smartphones

De meeste mensen zijn zich ervan bewust dat ze soms pijn en stijfheid kunnen ervaren na sms’en. Artsen zien tegenwoordig steeds meer jonge volwassenen met artritispijn vanwege het gamen en sms’en dat ze jaren eerder deden als kinderen. Uit een studie van de Kaiser Family Foundation bleek dat middelbare scholieren en middelbare scholieren elke dag gemiddeld 95 minuten sms’en, en een rapport van Pew Research ontdekte dat een op de drie tieners meer dan 100 sms-berichten per dag verzendt – dat zijn 3000 sms’en per maand .

Kinderen en jonge volwassenen van 8 tot 18 jaar oud brengen ook meer dan 7 uur per dag door op een bepaald soort entertainmentmedia.

Een ding dat artsen aanbevelen om te helpen, is om je duim niet te sms’en, maar om je telefoon in de ene hand te houden en de wijsvinger van je andere te gebruiken om te typen. Houd uw telefoon ook niet tijdens het lopen in de hand. Dit kan de pijn in de pols vergroten en herhaalde stress op de pols kan leiden tot onherstelbare schade. Als u moet praten terwijl u loopt, wordt het gebruik van een headset met luchtslang sterk aanbevolen.