Seeds of Destruction: de verborgen agenda van genetische manipulatie

Dit vakkundig onderzochte boek richt zich op hoe een kleine sociaal-politieke Amerikaanse elite probeert controle te krijgen over de basis van menselijk overleven: het voorzien in ons dagelijks brood. “Beheers het eten en jij controleert de mensen.” Dit is geen gewoon boek over de gevaren van genetisch gemanipuleerde gewassen. Engdahl neemt de lezer mee door de gangen van de macht, de achterkamers van de wetenschappelijke laboratoria in, achter gesloten deuren in de bestuurskamers.

De auteur onthult overtuigend een duivelse wereld van winstgestuurde politieke intrige, corruptie van de overheid en dwang, waar genetische manipulatie en het patenteren van levensvormen worden gebruikt om wereldwijde controle te krijgen over voedselproductie. Als het boek vaak als een misdaadverhaal wordt gelezen, is dat geen verrassing. Want dat is het.

De zorgvuldig beweerde kritiek van Engdahl gaat veel verder dan de bekende controverses rond de praktijk van genetische modificatie als wetenschappelijke techniek. Het boek is een eye-opener, een must-read voor iedereen die zich inzet voor de oorzaken van sociale rechtvaardigheid en wereldvrede.

seeds_2.jpg

Link