Het weerbericht. Gewoon nieuws of psycho terreur?

Wat is er toch met het weerbericht gebeurd? Wie zich nog herinnert, het weerbericht was altijd een vrolijke noot aan het einde van een triest journaal over oorlogen en politieke vetes. Tegenwoordig schreeuwt het weerbericht moord en brand over het ene record na het andere. Is het weer nu werkelijk zo veranderd, of willen de media u graag laten geloven dat er iets aan de hand is, dat niet merkbaar is? In deze analyse ga ik op zoek naar de achtergronden van het Weerbericht Terrorisme, want zo kun je het vanuit een bepaald oogpunt wel beschouwen. Opvallend is een video waar ik naar verwijs van UnHerd; een integer journalistiek platform dat regelmatig desinformatie aan de kaak stelt. Een freelance journaliste van de New Your Times doet namelijk vanaf 2019 op de redactie een aantal opmerkelijke ervaringen op.