Toekomst van de zorg

Op 25 november 2023 vond de blckbx meet-up plaats in Apeldoorn, met een boeiend programma dat diverse plenaire sessies omvatte, waarin deelnemers met elkaar in gesprek gingen. Een van de hoogtepunten was de sessie over de ‘Toekomst van de Zorg’, waarin Flavio Pasquino in gesprek ging met verschillende artsen van het Artsen Collectief. Ze deelden inzichten over hoe zij graag de toekomst van de zorg zouden zien, wat resulteerde in een informatieve en inspirerende discussie. Tijdens deze bijeenkomst introduceerde Evelien Peeters, oud-voorzitter en medeoprichter, de nieuwe campagne genaamd ‘Je Lichaam is Van Jou’. Deze campagne plaatst het thema eigenaarschap centraal en streeft ernaar bewustzijn te creëren rondom dit belangrijke aspect van de gezondheidszorg. Voor meer informatie op: https://artsencollectief.nl