Vervuiling van de genenpool door genetische modificatie is onomkeerbaar

Studies tonen aan hoe een niet-ggo-biologisch dieet 3250 mensen heeft geholpen te herstellen van 28 aandoeningen.

De bewering van de biotech-industrie dat genetisch gemodificeerd (GM) voedsel veilig is, wordt vernietigd in deze baanbrekende lezing. Veiligheidsbeoordelingen van gg-gewassen zijn niet competent om de gezondheidsproblemen te identificeren, en het industrieonderzoek is zo opgezet dat er geen problemen worden gevonden.

Deze lezing is voor iedereen die de GM-technologie wil begrijpen, wil leren hoe ze zichzelf kan beschermen of hun zorgen met anderen kan delen. Het wordt gepresenteerd in de duidelijke, toegankelijke stijl die Jeffrey Smith’s Seeds of Deception tot ‘s werelds best verkochte boek over genetisch gemanipuleerd voedsel maakte.

Jeffrey Smith, de belangrijkste voorstander van consumenten die gezondere niet-ggo-keuzes promoot, documenteert nauwgezet onderzoek hoe biotechbedrijven wetgevers en veiligheidsfunctionarissen blijven misleiden om de gezondheid van de samenleving in gevaar te brengen en het milieu in gevaar te brengen. Zijn werk vat vakkundig samen waarom de veiligheidsbeoordelingen van de FDA en regelgevers over de hele wereld wankelen op een fundament van achterhaalde wetenschap en valse veronderstellingen, en waarom genetisch gemanipuleerd voedsel dringend de hoogste voedselveiligheidsprioriteit van ons land moet worden.