Stijgende gastheerresistentie tegen coronavirus

De chaos van vandaag is het resultaat van de theorie van de geneeskunde en negeert dat de meeste ziekten zelfherstellend zijn. Ons zelfgenezend vermogen wordt gastheer weerstand genoemd. Medicijnen negeren dit en hebben zelfs een hekel aan resistentie van de gastheer. Toch is dit kenmerk van het leven de sleutelfactor bij het genezen van coronavirus infectie. Hostresistentie is ons vermogen om bedreigingen die ziekten veroorzaken te weerstaan.

Hippocrates noemde het Vis medicatrix naturae. letterlijk “de helende kracht van de natuur”

Élan vital (vital force) van Henri Bergson

QI (Chi) volgens de traditionele Chinese cultuur.

Momenteel staat het bekend als Self Healing Illness.

Vanaf het allereerste begin van de coronavirus infectie werd de gastheerresistentie geactiveerd. Het is mij duidelijk dat de geneeskunde het punt miste. Daarom heb ik de door de WHO gepubliceerde cijfers gedownload en geanalyseerd met het Wolfram Mathematica-pakket.