Ego bevrediging 1 – wezens in ruste verstoren

Ego bevrediging heeft alles te maken met het denken aan wat jij meent nodig te hebben. In dit geval ga ik het hebben over willen praten na de dood met een overledene. Voor velen is na het overlijden een poging om kost wat kost via een ander in contact te komen met de overledene een zelfbevrediging die vaak voortkomt uit drift, angst of begeerte.

Via een ander (bijvoorbeeld een medium) hopen ze te bereiken iets te weten te komen over de persoon die overleden is. Maakt deze het goed? Waar is deze nu? Heeft deze nog een boodschap? Of kunnen zij nog een boodschap aan deze geven omdat het eerder niet lukte? Is de persoon in de hemel? Hoe is het daar? Etc. etc. Door antwoord te krijgen voelen ze zich bevredigd.

Meer klopt dat wel? De boodschap die via bijvoorbeeld dat medium tot hen komt is vaak van een wezen zonder lichaam (een dolende geest) die zich voor kan doen in de persoon waar u mee in contact wenst te komen. Het zijn manipulatieve manieren van deze wezens zonder lichaam om te trachten tot uw lichaam en geest door te dringen opdat zij mee kunnen liften in uw energie. Zij hebben immers geen lichaam (meer) om het Leven uit te zoeken. Zij moeten wachten op een eigen herkansing of moeten het aan de andere kant uitzoeken omdat ze het hier in X levens nog steeds niet geleerd hebben.

Dat dit niet goed voor u en uw levenspad is wordt duidelijk gemaakt in vele boeken over het Leven. Als wezen heeft u X keer de mogelijkheid om in een lichaam (heilige kerk) iets uit te vinden op aarde over het Leven. De bedoeling is dat u dat zelf doet. Zelf uw stappen zet, zelf leren wat het is om uit onbewust zijn naar bewustzijn te komen en vandaar naar de hoogste vorm van bewustzijn op aarde. Ruimte te geven aan andere wezens in uw energieveld bemoeilijkt dat. Het is ook niet volgens de afspraak die u met uzelf hebt gemaakt voordat u dit leven en uw huidige levensdoel op aarde aanvaarde.

Liefde is de ander los te laten. Liefde is de ander vrijheid te gunnen.

Verder wordt er vanuit egocentrisme gedacht en gehandeld. Immers ze zijn vergeten dat iemand die overleden is in 99,99% van de gevallen eerst tot rust wil komen. Die rust duurt in veel gevallen 30-100 jaar.

Iemand aard gebonden houden is GEEN daad van liefde. Iemand die in ruste is lastig vallen met uw nieuwsgierigheid is zwaar verstorend omdat het een schrikbeeld geeft terwijl de ziel in de onstoffelijke wereld is en het staat het verijlingsproces in de weg. Hierdoor kan de ziel zich maar gedeeltelijk bevrijden van het aardse bestaan. Deze nadelige effecten neemt de ziel mee naar een volgend leven. Dus waardig dood mogen zijn is heel belangrijk om straks weer tot een goede en volledige incarnatie te komen. Het geloof, vertrouwen en de rust van de ziel is nodig om het aardse leven te verwerken en de pijn die met het sterven gepaard gaat te dragen en te verdragen. De rust is nodig om weer tot zielskracht te komen.

Dus communiceer tijdens het leven met uw medemens vooral als deze u dierbaar zijn. Een andere mogelijkheid is u te verdiepen in wat Leven op aarde betekent door alle levens heen.

Vrijheid in Relaties; Het hebben van de juiste Identificatie (beschrijving van de levensweg vanuit het leven met daaronder een vergelijking vanuit de psychologie en kwantum fysica)

Jouw Keuze: Levend Leven of Doods Leven (wat verstoort het Leven)

Wie zijn wij om dat proces van de medemens of dierbare te willen verstoren?

Pauline Laumans

Holistisch Therapeut die u helpt uw Leven te leiden i.p.v. te lijden