Wie is de baas over de kankerindustrie?

Eric Merola is een internationaal bekroonde documentairemaker. Eric heeft het afgelopen decennium vier documentaires geregisseerd en geproduceerd waarin hij onderzoek deed naar disruptieve wetenschappelijke technologieën op het gebied van medisch onderzoek.

De eerste documentaire van Merola, Burzynski: Cancer Is Serious Business (2010) was een internationaal succes dat wereldwijd door tientallen miljoenen mensen werd gezien. Dit project werd ook gepresenteerd op Netflix, PBS, The Documentary Channel en verschillende internationale televisiezenders.

De positieve ontvangst van het Burzynski-verhaal bracht Merola ertoe zijn vervolg, Burzynski: Cancer Is Serious Business, Deel II (2013) te produceren.

De derde documentaire van Merola, Second Opinion: Laetrile At Sloan-Kettering (2014) vertelt het verhaal van Ralph W. Moss, PhD, die de fluit heeft geblazen over de succesvolle laetrile-onderzoeken die gedurende 5 jaar zijn uitgevoerd in Sloan-Kettering Cancer Center in New York City in de jaren zeventig.

Vandaag de dag is Eric Merola het meest gepassioneerd over “foetale stamceltherapie”, waar hij de afgelopen 4 jaar zijn laatste documentaire, The God Cells: A Fetal Stem Cell Journey (2017-heden) heeft onderzocht en vrijgegeven. Merola blijft nieuwe patiënten volgen die foetale stamcelbehandeling zoeken en hun verhalen delen.

https://www.youtube.com/watch?v=qj3iCY7Xlno

https://www.youtube.com/watch?v=-lXgnb6tdBY