Een overwinning in de oorlog voor een remedie tegen kanker

Een Parijse rechtbank, geregeerd door een strenge maar eerlijke rechter, heeft de Franse regering vandaag gelast biochemicus Lynda Thyer uit de gevangenis te bevrijden, waar ze sinds haar ontvoering uit Engeland in augustus werd vastgehouden op een volledig illegaal Europees aanhoudingsbevel (EAB). De National Health Federation (NHF) behield de Franse strafrechtadvocaat die de hoorzitting vandaag won door krachtig te betogen dat de Franse regering illegaal handelde onder het recht van de Europese Unie, vooral wanneer het Europese Hof van Justitie de geldigheid van het EAB betwist omdat het in Frankrijk wordt uitgegeven door een officier van justitie en de officier van justitie geen onafhankelijke rechter is volgens de vereiste Europese normen.

Mevrouw Thyer wordt op zondag 8 december 2019 vrijgelaten, tenzij de regering in hoger beroep gaat en wint bij het Hof van Beroep. Het juridische team van NHF, dat eerdere spraakmakende zaken in Frankrijk heeft gewonnen, is van plan de regering te winnen en te dwingen de onschuldige Lynda Thyer te bevrijden. Dit zou een mijlpaal kunnen blijken te zijn, omdat de uitkomst ervan elk ander EAB van Franse aanklagers kan beïnvloeden.

Het draait allemaal om de Cancer Cash Cow

De kankerindustrie van $ 200 miljard per jaar heeft nooit van concurrentie gehouden. Het heeft liever dat mensen worden verminkt, pijn lijden en sterven dan deze geldkoe verliezen aan concurrenten met een oplossing. GcMAF – een Glyco-eiwit Macrofaag Activerende Factor, natuurlijk gemaakt in elke gezonde mens – is zo’n oplossing en een zeer effectieve.

Als het in het Britse medische systeem wordt gebruikt, kan het 120.000 levens per jaar redden. In Noord-Amerika zou het een veel groter aantal levens kunnen redden. GcMAF heeft verwaarloosbare of geen bijwerkingen, is niet gevaarlijk en kost slechts 1% van de kosten van chemotherapie. In het VK verdienen farmaceutische bedrijven £ 40.000 korting op elke ronde uit giftige chemotherapie (100 keer de kosten van een GcMAF-injectie); en regelgevende instanties over de hele wereld beschermen deze enorme winsten ten koste van mensen- en zelfs dierenlevens.

GcMAF werd ontdekt in het menselijk lichaam in de jaren 1980 door ongeveer 20 wetenschappers en onderzocht in de jaren 1990 door Dr. Yamamoto. Met uitzondering van de National Health Federation, die het bestaan ​​van GcMAF al in de herfst van 2008 publiceerde en daarna dit belangrijke verhaal bleef opvolgen, is het grote publiek ongeveer 25 jaar in het duister gelaten over GcMAF. Toch is GcMAF een van de grote verhalen van de eeuw. Er zijn nu 300 wetenschappers, 150 peer-reviewed wetenschappelijke onderzoeksrapporten (waarvan de helft opnieuw online wordt gepubliceerd bij de Amerikaanse National Library of Medicine), 350 artsen, 9.000 succesvolle patiënten erachter en ten minste 500.000 volgers op YouTube.com.

Helaas zijn de Britse Geneesmiddelen en Gezondheidszorgproducten Regulatory Agency (MHRA) en het Franse Office Central de Lutte contre les Atteintes à l’Environnement et à la Santé Publique (OCLAESP) vastbesloten om te stoppen met de gebruik van GcMAF, omdat ze bang zijn dat GcMAF chemotherapie en andere middeleeuwse “behandelingen” tegen kanker zal stoppen.

In Engeland werden David Noakes en zijn bedrijf (Immuno Biotech Ltd.) beiden machteloos om kankerpatiënten te helpen toen hun bankrekeningen werden gesloten door de MHRA en het bedrijf halverwege 2015 werd gesloten. Ten minste 200 patiënten stierven toen hun voorraad GcMAF plotseling werd afgesloten. David heeft zelf vijf maanden in de gevangenis van Wandsworth (Londen) gezeten totdat hij eind april 2019 werd vrijgelaten. Hij heeft momenteel een illegale uitleveringsopdracht aan Frankrijk, maar is nog niet uitgeleverd.

Een onschuldige vrouw

Biochemicus Lynda Thyer – een zeer bekwame GcMAF-expert en wetenschapper – werd door de MHRA onderzocht op haar betrokkenheid bij Immuno Biotech, maar werd nooit vervolgd omdat ze zo duidelijk onschuldig was. In feite is Lynda Thyer totaal onschuldig aan alle beschuldigingen in zowel Frankrijk als Engeland, maar dat belette de Franse regering toch niet om ongegronde beschuldigingen in te stellen.

OCLAESP en de Franse onderzoeksrechter Jean-Luc Gadaud kregen duidelijk van de MHRA de opdracht om David Noakes en Lynda Thyer te vervolgen. We weten dat omdat in het European Arrest Warrant (EAW) uitgegeven door rechter Gedaud, de OCLAESP toegeven dat ze voor het eerst door de MHRA werden gecontacteerd over David en Lynda. Het onderzoek van Gadaud had moeten ontdekken dat het bedrijf dat in Frankrijk werkt, Duurzaam Gezond Producties BV uit Holland was en dat David Noakes noch Lynda Thyer iets met Frankrijk te maken hadden, behalve dat Lynda een vakantieboerderij in de buurt van Cherbourg had gehuurd.

Maar in een flagrant gerechtelijk misbruik vond rechter Gadaud uit eigen verbeelding negen valse beschuldigingen tegen David Noakes en kopieerde deze vervolgens woordelijk naar Lynda Thyer, zelfs inclusief het nummer van David. Oops! Gadaud zou voor deze meineed vijf jaar gevangenisstraf moeten hebben op grond van het Franse strafrecht. Lynda noch David hadden iets te maken met GcMAF in Frankrijk.

Voordat ze in Engeland werd ontvoerd en met geweld naar Frankrijk werd gebracht, verscheen Lynda voor drie Engelse rechters, rechter Rebecca Crane, rechter Sir Michael Supperstone en rechter Michael Cox, in een vergeefse poging tot gerechtigheid. In plaats daarvan deden deze rechters wat hen waarschijnlijk werd opgedragen en zij beval dat Lynda zou worden uitgeleverd onder het illegale EAB, ook al moesten ze weten dat ze onschuldig was.

In augustus 2019 werd de onschuldige Lynda Thyer, hoewel zeer ziek, uitgeleverd en naar een Franse gevangenis in de regio Parijs gestuurd. Deze gevangenis, Fleury-Mérogis, is de grootste in Europa en is gebouwd voor 2.855 gevangenen, maar heeft meer dan 4.100 gevangen. Franse gevangenissen behoren tot de ergste in de Europese Unie.

Houd er rekening mee dat Lynda wordt vastgehouden in afwachting van een onderzoek . Ze is helemaal niet veroordeeld! Het Franse systeem zorgt ervoor dat de beschuldigde in de gevangenis kan rotten, terwijl de rechters de tijd nemen om een ​​zaak op te bouwen om de beschuldigde te vervolgen. Vaak kan dit jaren duren. Ondertussen kwijnen veel onschuldige zielen in de gevangenis. Dat is de echte misdaad tegen de mensheid.

Lynda Thyer zit nu vier maanden in de Franse vrouwengevangenis; ze is in hongerstaking en is aanzienlijk afgevallen. Je kunt de andere gevangenen horen schreeuwen om hun mishandeling, echte kreten van angst en tranen, en Lynda’s situatie is niet anders. Dankzij donoren heeft de NHF de deskundige juridisch adviseur van Lynda verkregen die vandaag deze overwinning voor haar heeft gewonnen, en we hopen haar op 8 december uit de gevangenis te krijgen. NHF heeft ook Frans juridisch adviseur voor David verkregen in zijn eigen uitleveringskwestie. En vergeet niet dat Lynda nog steeds voor de rechter moet staan.

Dit is misbruik van het Europees aanhoudingsbevel en misbruik van de Engelse en Franse wetgeving. Bovenal is het een ongelooflijk onrecht voor een vrouw die niemand pijn heeft gedaan en alleen goede dingen heeft gedaan voor degenen die nul hoop hadden toen ze de dood naderden.

Lynda en David hebben alsjeblieft je hulp nodig

Al tientallen jaren gaat de NHF over het helpen van die beoefenaars en anderen die worden vervolgd door hersenloze autoriteiten die alleen dansen op de toon van hun zakelijke meesters. Dat is hier het geval. Zowel David als Lynda hielpen mensen die een doodvonnis van kanker hadden gekregen. Aanzienlijk onderzoek plus brede klinische ervaring toont aan dat GcMAF de meeste vormen van kanker kan elimineren, en tegen een fractie van de kosten van orthodoxe therapieën.

Steun hun werk door een donatie te doen
https://thenhf.com/contributions/