Hoe zonnevlammen ons lichaam beinvloeden


Wat is precies een zonnevlam en wat is de impact? Een zonnevlam is een magnetische storm op de Zon die als een zeer heldere plek ontstaat met een gasvormige uitbarsting, zoals in bovenstaande foto. Zonnevlammen stoten enorme hoeveelheden energierijke deeltjes en gassen uit die onvoorstelbaar heet zijn. Ze worden vanaf de Zon over duizenden kilometers uitgestoten.

Volgens Mitch Battro van Earth Changes Media gaat "Eťn van de bekendste profetiŽn/voorspellingen van onze Maya voorouders over een veranderend paradigma van ons tijdperk. In de woorden van de Maya: We leven nu in een tijd van "verandering en conflict." De verandering komt van 'buitenaf'; het weer, natuurfenomenen, hemellichamelijke storingen (zonnestormen) en door de mens zelfveroorzaakt trauma. Het conflict komt 'van binnenuit' in de vorm van persoonlijke uitdaging, verdriet, verwarring, depressie, zorgen en angst. Er wordt gezegd dat we "op een kruispunt" staan. Een tijd om een nieuwe weg te kiezen, te besluiten voor een nieuwe zelf- en gemeenschapsrichting, het onbekende te trotseren, onze ware zijns-identiteit te vinden. Anderen zullen ervoor kiezen op dezelfde weg te blijven, bij het bekende, en veel moeite doen om 'voorspelbaarheid' te handhaven".

Een recente studie, gepubliceerd in The New Scientist, wijst op een direct verband tussen de zonnestormen en de biologische effecten op de mens. De geladen deeltjes worden op precies dezelfde manier doorgesluisd van de Zon naar menselijke verstoringen als het weer op onze Aarde naar het Aardmagnetisch Veld, en ook naar het magnetisch veld rondom de mens.

De recente geomagnetische stormen veroorzaken ingrijpende veranderingen op Aarde, in de vorm van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado's en stormwinden.

Geomagnetische Activiteit op de Zon BeÔnvloedt onze Gedachten

Van zonneactiviteit is bekend dat deze het menselijk bewustzijn beÔnvloedt. Zonnevlammen hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het equilibrium (evenwicht)), evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons. Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geÔrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben. Heb je de laatste tijd iets dergelijks ervaren?

De zonnevlammen en foton (licht-)golven veranderen het weefsel van onze fysische realiteit door hun krachtige effect op ons fysisch-cellulaire niveau, en maken ons daardoor bewust van onze cellulaire herinneringen en verhelderen deze. We ervaren daardoor vaak een verhoging van onze temperatuur in de vorm van 'hot flashes'. Onze lagere emoties zijn een, in onze cellen op een lage frequentie opgeslagen, energie van ervaringen en trauma's waarmee we in het verleden geconfronteerd werden en nooit hebben verwerkt - dus worden zij als cellulaire herinneringen opgeslagen. Fotonenergie is energie op een veel hogere frequentie die de lagere emotionele frequentie verhoogt zodat het kan kalibreren naar een hogere frequentie. Daardoor merken we dat deze lagere emoties van somberheid en verdriet naar boven komen, zonder te weten waarom. Deze buien duren ongeveer twintig minuten en daarna vragen we ons af waar deze gevoelens zomaar opeens vandaan kwamen. De elementen van onze blauwdruk zijn verbonden met ons cellulair bewustzijn en als de blauwdruk door fotonenergiŽn wordt versterkt, sijpelen verschillende elementen van onze blauwdruk door in ons bewustzijn en beginnen we ons het doel van onze ziel te herinneren. We voelen een noodzaak om ons leven te veranderen maar we weten niet precies waarom.

Een interessant feit over deze energie is dat het door de hogere frequentie de kracht creŽert van een onmiddellijke manifestatie van onze gedachten; wat we ook denken, we creŽren het onmiddellijk. Dit is in ons mensenleven nog nooit voorgekomen en daarom worden er zoveel boeken geschreven over het onderwerp de Kracht van de Aantrekking.

Fotonische energie verbindt onze gedachten; dus het is belangrijk dat we weten wŗt we willen in plaats van wat we nŪet willen. Anders manifesteren we meer van dat wat we niet willen. Als je in het proces zit van verandering en transformatie, zal deze energie goed voor je werken. Aan de andere kant, als je vastzit in het verleden door rancune en boosheid, zal je simpelweg meer redenen manifesteren om vast te blijven zitten in rancune, totdat je zover bent om het los te laten.

Opmerking: de oude teksten, inclusief de Bijbel, vertellen ons om naar de hemelen te kijken omdat zij de katalysator creŽren die op dit moment de verandering op Aarde zullen bewerkstelligen.

De Effecten van Recente Zonnevlammen

Veel mensen voelen zich de laatste tijd geagiteerd en ongemakkelijk. De zonnevlammen kunnen oude patronen verbreken die niet langer nodig zijn zodat nieuwe patronen kunnen ontstaan. Hierdoor kunnen we ons hyper en uitgeput voelen, op hetzelfde moment. Ze kunnen ook de technologie vernielen, zoals computers.

We beginnen nieuwe symptomen te zien. De begrippen tijd en ruimte beginnen te wankelen, zelfs grilliger dan voorheen. Het lijkt alsof we ons gevoel voor tijd beginnen te verliezen. We kunnen niet op woorden komen terwijl we spreken. De dag verdwijnt gewoonweg. Velen van ons slapen niet goed... weer niet. Er wordt veel gewoeld en gedraaid gedurende de nacht en velen hebben ongewone dromen. We ervaren enorme spanningspieken in het lichaam; deze pieken worden gevolgd door energiedalingen. Er worden meldingen gedaan van misselijkheid, pijn in het lichaam en duizeligheid. Veel mensen ervaren een overweldigend verdriet. Bij sommigen voelt het alsof ze op water lopen. Anderen zeggen dat alles draait als ze 's avonds hun ogen dichtdoen. Er worden verstoringen van het zicht gemeld, problemen in het binnenoor, oorsuizen, keel- en schildklierproblemen, koude voeten, en zelfs vreemde symptomen als een droge tong.

Heb je ervaring met een van deze symptomen? Je hoeft nergens bang voor te zijn... realiseer je wat het is, zorg voor extra rust en drink veel water. En wat je ook doet, onthoud dat onze systemen opnieuw worden gekalibreerd om ons, uiteindelijk, op een veel hogere frequentie te laten resoneren.

Sally.Jane | 2012 The Awakening October 9 2012

Vertaling: Ellen Lam


Omega 3 uit algen

Natuurlijke multivitamine

Earthrise Spirulina


Naar het andere nieuws van vandaag