Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

Wedloop naar het einde van leven

Al vele jaren begeleid ik mensen in de acceleratie die er op aarde plaatsvindt.

Dat hoort bij de grote cycli van duizenden jaren die zich sluiten, terwijl anderen zich openen. We zitten bijna aan het einde van die kleine eeuw dat de ene cyclus sluit en de volgende zich helemaal opent.

In diezelfde tijd is de massa bezig zijn kennis kwijt te raken en straks blanco en onwetend te kijken naar wat er gebeurt. Ze leven dan met een korte termijnvisie, zijn niet zelfredzaam en hebben geen kennis van de geschiedenis die achter ons ligt en die sommigen van ons nog wel kennen.

Voor hen zal het straks een sprookje een onmogelijkheid lijken, zoals wij ook nog steeds niet kunnen begrijpen dat ooit een mensheid is uitgestorven en wij uit een latere menssoort stammen en dat mensen vroeger met grote rotsblokken konden bouwen of dat er Atlantis was. Zelf zullen ze weer van voren af aan moeten beginnen met leren aan het leven, hun levenspad te lopen en niet langs hun leven te lopen.

De media en de wetenschap schrijven al vele jaren over het afnemen van kennis, maar ook over het afnemen van fysieke vaardigheden en het degenereren van lichamen en functies.

In diezelfde tijd weten velen nog wel dat er wat aan het veranderen is en proberen heel egocentrisch en hebzuchtig nog winst in goederen of geld binnen te halen met de overheid en grote bedrijven als voorbeeld. Dat ook individuen dit nu steeds meer doen kan ik snappen. Het getuigt echter van het feit dat ze nog weinig bewust zijn wat voor effect dit heeft op de toekomst van hen en het leven wat er straks op aarde zal zijn. Het zet mensen terug in bewustzijn (energieniveau) maar het creŽert ook een soort boemerang, vlindereffect naar de toekomst.

Je onthouden van meedoen aan de ratrace in deze hebzuchtige en egocentrische maatschappij is uiteindelijk voor jezelf en het nageslacht beter. Het is immers een onderdeel van de kringloop van natuurlijk leven (destructie, creatie, transformatie). Dat begrijpen en aanvaarden en dus ook onze ondergang hier op aarde is het beste wat we kunnen doen als onze tijd daar is.

Geen leven rekken, geen hebzucht, maar gewoon je persoonlijke ding doen op aarde met geheven hoofd. Dat is je eigen leven lopen. Dat kan een doorstap geven op een andere niveau.

Pauline Laumans
Holistisch therapeut
0618541278


Op zoek naar een natuurlijke multivitamine?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.