Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

 De vaccin propaganda agenda van Wikipedia

De Gary Null Show

Dick Schrauwen [1,9]

Gedurende het afgelopen jaar is er een opzettelijke aanval gedaan op het medische gezonde verstand door de internetreuzen van Silicon Valley en de populaire sociale mediaplatforms. Die aanval smoort de stemmen en websites die de orthodoxie van het CDC-vaccinatiebeleid [2] ter discussie stellen.

Afgelopen maart stuurde James Madara, de CEO van de Amerikaanse Medical Association (AMA) [3], persoonlijke brieven naar de hoofden van Amazon, Facebook Google, Pinterest, Twitter en YouTube "om uw deel te doen om ervoor te zorgen dat gebruikers toegang hebben tot valide, wetenschappelijk informatie over vaccinaties, zodat ze goed geÔnformeerd zijn om de juiste beslissingen over de gezondheid van henzelf en hun familieleden te kunnen nemen.

We raden u ook aan om uw plannen openbaar te maken om zodat de gebruikers (van uw platforms) toegang hebben tot nauwkeurige, tijdige en wetenschappelijk verantwoorde informatie over vaccins".

Voor de AMA betekent "valide informatie" eenvoudigweg dat alle vaccins volledig veilig en effectief zijn en dat vaccins het enige middel is dat ons ter beschikking staat om infectieziekten te bestrijden en uit te bannen.

In 2015 kondigde de AMA publiekelijk aan dat het de afschaffing van religieuze en filosofische vrijstellingen van immunisatie onderschreef. Het is dan ook merkwaardig om te constateren dat het ethisch handvest (Code of Ethics) van de AMA stelt: "Autonomie van de patiŽnt is de overkoepelende ethische overweging die de kern vormt van weloverwogen instemming (informed consent)".

Het is duidelijk dat de AMA een dubbele standaard hanteert. Daarom hebben de critici van de ASA het dienen van het publieke belang door de ASA nooit als de kernwaarde van die organisatie onderkend. In plaats daarvan heeft de organisatie een lange geschiedenis waarin het publieke belang ondergeschikt werd gemaakt aan belangen van de industrie en de politieke invloed uit Washington.

Nu herhaalt de geschiedenis zich: de ASA buigt voor de inspanningen van de federale overheid om een vaccinatie-politiestaat op te tuigen.

Een maand eerder schreef Adam Schiff, een vertegenwoordiger van de Democratische Partij, de CEO's van Facebook en Google aan met vergelijkbare verzoeken als de ASA eerder deed aan de techreuzen. Alle benaderde bedrijven hebben ondertussen aan de AMA-verzoeken voldaan om anti-vaccinatie uitingen van hun platforms de verwijderen en de betwistbare veiligheid en werkzaamheid van vaccins te promoten.

Ook de American Academy of Pediatrics (AAP) [4] heeft schriftelijke verzoeken gestuurd aan de grote techbedrijven waarin de AAP de bedrijven confronteren met wat de AAP "de online-verspreiding van misleidende vaccinatie-informatie" noemt. Steeds meer sites en publicaties springen op de pro-vaccintrein. Deze week heeft de Huffington Post alle inhoud gewist waarin de auteurs twijfels uiten over de werkzaamheid en veiligheid van vaccins.

De toonaangevende kranten van het land, zoals de New York Times en de Washington Post, de grote televisienetwerken, liberale tijdschriften en websites zoals AlterNet en Mother Jones handelen als spreekbuis van het CDC [2] terwijl ze antivaccinatie-ouders en hun getroffen kinderen belachelijk te maken door die ouders en hun on-ingeŽnte kinderen te betitelen als vijanden van de volksgezondheid.

Zelfs publieke crowdfunding-sites doen zich te goed aan de adrenaline-kick van pro-vaccin-waanzin. Een paar maanden geleden meldde Indiegogo [5] dat het niet langer fondsenwerving voor anti-vaccinatieprojecten en wat het bedrijf 'onwetenschappelijke gezondheidscampagnes' accepteert. Vorig jaar bracht de crowdfundingscampagne via Indiegogo voor de documentaire `Vaxxed 2` [6] meer dan $86.000 op. In die documentaire komen ouders aan het woord van door vaccinagtie beschadigde autistische kinderen. Zo heeft ook de crowdfunding-site GoFundMe anti-vaccinatie campagnes in de ban gedaan.

Na een Business-rapport van CNN waarin Amazon belachelijk werd gemaakt voor het produceren van films als Vaxxed en We Do not Vaccinate! [6] heeft de Amazon Prime Video-streamingservice de films onverwijld verwijderd. Meer recentelijk heeft Vimeo - een concurrent van YouTube -aangekondigd dat het bedrijf video's die het wetenschappelijk bewijs leveren dat vaccins 'onvermijdelijk onveilig' gaat verwijderen.

Vimeoís advocaat, Michael Cheah, stelde in een verklaring van Vimeo dat "Videoís die ten onrechte claimen dat vaccins onveilig zijn voorop lopen in een zich ontvouwende volksgezondheidscrisis. Dat is des te vreemder omdat Vimeo zich altijd sterk heeft gemaakt voor netwerkneutraliteit [7]. Zo heeft het bedrijf vorig jaar Trumpís FCC aangeklaagd vanwege zijn beleid om de neutraliteitsregels uit 2015 te schrappen. Het lijkt erop dat het vrijheid van meningsuiting (free speech) credo van Vimeo gewoon een leeg imago is.

De nationale campagne om de inspanningen te neutraliseren die het publiek objectief informeren met wetenschappelijk bewijs dat niet strookt met de officiŽle lijn van de federale gezondheidsinstanties verhindert het weloverwogen en kritisch nadenken over vaccins.

En deze sabotage ontvouwt zich veel sneller dan verwacht. Zelfs tijdens de research voor dit artikel ondervonden we drastische veranderingen bij het boven water halen van waarheidsgetrouwe, wetenschappelijke analyses en referenties die vaccinaties ter discussie stellen. Daarom hebben we identieke zoekopdrachten uitgevoerd met behulp van verschillende internetzoekmachines zoals Google. Op alle zoekopdrachten zoals bijvoorbeeld 'uitbraak van mazelen in gevaccineerde populaties', leverde een litanie van pro-vaccinpropaganda op. De eerste resultaten van Google waren allemaal links naar federale vaccinatie-websites en Wikipedia [8].

Verwijzingen

[1] Bron, de bron van deze bewerking vindt u hier
- https://thegarynullshow.podbean.com/

[2] CDC, vaccinatiebeleid
- https://cdc.gov
- https://www.google.com/search?q=cdc+vaccination+policy
- https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/vaccinatieschema

[3] Amerikaanse Medical Association, American Medical Association (AMA)
Amerikaanse Geneeskundige Vereniging
- https://www.ama-assn.org/

[4] American Academy of Pediatrics (AAP)
Organisatie die zich inzet voor de gezondheid van kinderen
- https://www.aap.org/

[5] Indiegogo is een crowdfunding-platform
- https://www.indiegogo.com/

[6] Films (Vaxxed, Vaxxed 2, We Do not Vaccinate!)
- https://en.wikipedia.org/wiki/Vaxxed
- https://www.ageofautism.com/2019/01/vaxxed-ii-the-peoples-truth.html
- Niets gevonden in Google, Youtube voor de film `We Do not Vaccinate!`

[7] Netwerkneutraliteit, netneutraliteit
- https://nl.wikipedia.org/wiki/Netneutraliteit

[8] Zoekopdrachten, zie:
- https://www.youtube.com/watch?v=0L4jgCg3xJU

[9] Gary Null (Show)
- https://www.youtube.com/results?search_query=gary+null+show
- https://www.quackwatch.org/04ConsumerEducation/null.html

Juli 2019

 


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 14.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel