Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

Verleden en toekomst

1.0 Wat heeft het verleden met de toekomst te maken?

Als je het verleden kent, kun je meer te weten komen over je toekomstige mogelijkheden.

De toekomst is voorbestemd door wat jij van plan bent te creëren! Ons universum – jouw en mijn leven - is er één van oorzaak en gevolg. Als je constant over jezelf denkt als machteloos, als een slachtoffer, dan zal je een slachtoffer zijn van je eigen creaties. Als je vaak denkt hoeveel geluk je hebt, dan zal je vele ‘gelukkige’ gebeurtenissen ervaren. Je trekt gebeurtenissen aan die je overtuigingen van dit moment – het NU - bevestigen! Besef en realiseer eens, dat je verstand het verleden bevat, je lichaam het heden bevat en je ziel bevat de toekomst!

Anders gezegd: je verstand analyseert en onthoud, het lichaam ondergaat en voelt, de ziel observeert en weet! Weet ….. alles! Probeer ondanks alle ervaringen niet je verleden te vergeten, maar probeer je toekomst te veranderen! Dus eigenlijk kun je stellen, dat alle (wereldse) problemen – jouw problemen - illusies van het verstand zijn; illusies van de geest zijn!

2.0 Er is iedere dag een nieuwe ‘jij’!

Richt je alleen maar op de toekomst en op dat wat je gaat creëren. Want als je nieuwe dingen probeert of creëert, begin je alle gewoonte- en routinedingen die je vanzelfsprekend vond weer aan een onderzoek te onderwerpen. Als je dus het nieuwe omhelst, denk er dan aan dat de dingen altijd beter worden; dat er niets wordt weggenomen tenzij er iets beters voor komt.

Nieuwe denkbeelden en nieuwe bewegingen voorwaarts komen niet altijd in de vorm die het verstand verwacht. Het is de ziel die het verstand (de geest) nieuwe ideeën en visies geeft! De ziel vertelt je hoe je dingen kunt krijgen, niet door het verstand, maar door overeenstemming, (zuivere) gevoelens en (zuivere) emoties. De ziel vertelt je altijd de juiste weg, maar jij moet de sprong van geloof en vertrouwen maken en handelen naar die innerlijke leiding.

‘Verander jezelf en je verandert de toekomst’.
‘De toekomst is voorbestemd door wat je van plan bent te creëren’.
‘Je trekt gebeurtenissen aan die je overtuigingen bevestigen’.

Hans Zevenboom
Link: https://www.millennium-visie.org/site/index.php/nieuwsbrief/286-verleden-en-toekomst

 


Op zoek naar een natuurlijke multivitamine?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.