Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu


In de schaduw van je leven lopen

Het komt vaak voor dat mensen me een vraag stellen over iets waar ze al heel lang tegenaan lopen. Bijvoorbeeld een neusverkoudheid of allerlei andere kleine ontstekingen waar de huisarts ondanks onderzoek niets mee kan. Ja, voor velen een bekend voorbeeld dat je daarbij bij de regulieren (allopathische geneeskunde) niet verder komt.

Echter, er is wel degelijk iets aan de hand en ja, dat kan verholpen worden als je gaat zoeken waardoor het komt. Het zomaar slikken van wat medicijnen is iets wat je kunt doen. Helaas is dat zoeken naar een speld in de hooiberg want er is veel te koop, vaak duur en of jouw lichaam het wil hebben en nodig heeft kun je niet zelf testen. Dit kan degeneratie betekenen.

Wat wel kan is naar iemand toegaan die minimaal holistisch of energetisch geschoold is en of ook energie heeft leren lezen bij een gerenommeerd instituut. Die mensen kunnen diep in je systeem zoeken naar de oorsprong in het fysieke, het energie systeem of nog dieper in het chakra systeem of de subtiele lichamen. Zij kijken dus verder dan de Prescan die bepaalde bedrijven doen.

Immers als er ergens in jouw systeem een ongeregeldheid zit, kun je al primaire klachten krijgen en er wat tegen doen. Daarmee voorkom je erge kwalen of zware ziektes omdat je in een primair stadium al bijstuurt.

Ikzelf leer mensen ook hoe ze hun eigen energie kunnen voelen en wat ermee te doen zodat ze steeds meer zelfredzaam worden en niet te lang afhankelijk blijven van allerlei medicijnen. Elke keer krijgen ze een vervolg stapje te leren.
Nog niet zo lang geleden kwam er iemand met een grote kralendoos vol medicijnen die ze elke dag slikte. Ondertussen was haar hele lijf uit balans.

Degeneratie! Ze moest alles stoppen en na enkele weken opnieuw starten met wat echt nodig was. Dat is meestal niet meer dan enkele keren per week wat vitamines en mineralen en dan nog moet er gekeken worden van welke fabrikant en of het lichaam van de patiŽnt ze wil en zo ja hoe vaak! Slechts een enkele keer hebben we in het jaar tijdelijke bijsturing nodig met x of y en nooit een opeenstapeling van dergelijke potjes of drankjes.

Toch zijn er mensen die slechts een pilletje willen (een snelle oplossing) voor hun kwaal of ongemak. Daarmee gaan ze voorbij aan wat er werkelijk speelt. Daardoor ontdekken ze niet dat er achter een kwaal een ander proces gaande is.

Ze gaan dan elk stukje van het proces ondervinden en er een remedie voor zoeken en springen daardoor van de hak op de tak en worden net als de persoon met de kralendoos steeds zieker omdat ze niet de diepte ingaan en het totale probleem onder ogen leren komen. Ze zijn nog niet bewust genoeg om te kiezen voor de diepte en kiezen helaas dus voor degeneratie en dus Involutie. Zij lopen in de schaduw van hun leven.

Bewuste mensen weten dat een ieder met een of ander proces bezig is waarmee ze een vervolgstap in het leven kunnen zetten door te ontdekken of zich te ontdoen van oude ballast. Maar daar moet je bewust van willen worden om er niet zieker maar juist steeds gezonder en bewuster (gevoeliger) uit te komen! Steeds verder te genereren.

Gelukkig zijn er mensen die bewust genoeg zijn van natuurlijke levensprocessen en evolutie en het ecosysteem. Zij zoeken een therapeut die ze op een diepe manier begeleidt naar een steeds gezonder lichaam en geest en steeds verdere onafhankelijkheid van de zorg. Zij stappen uit de schaduw en lopen hun echte levenspad.

Pauline Laumans
Holistisch Therapeut
http://www.libertasinvivo.com/cms3/nl/holistisch

Mei 2019Op zoek naar een natuurlijke multivitamine?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.