Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

De mens, mazelen en schijngeloof - Andrew Wakefield

Wakefield is vergeleken met de Dreyfus van zijn generatie, een arts die ten onrechte werd beschuldigd van wetenschappelijk en medisch wangedrag, wiens ontdekkingen geheel nieuwe percepties op het gebied van autisme, de darm-hersenverbinding en vaccinveiligheid opleverden.

Als een 'insider' was de prijs voor zijn ontdekkingen en zijn weigering om weg te lopen van de problemen die ze aankaarten, verlies van baan, carrière, reputatie, eer, collega's en land. En toch geniet hij van een enorme en groeiende steun van over de hele wereld.

De houding van Wakefield maakte hem een ​​vertrouwde persoon voor klokkenluiders van de overheid en de industrie om zaken te bekennen en te delen. Wakefield is nu een bekroonde filmmaker. Ondanks uitgebreide pogingen tot censuur, veranderde zijn documentaire VAXXED - de onthullingen van een vaccinwetenschapper bij de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en - preventie - de publieke mindset over de waarheid over vaccinveiligheid.

Wakefield's zijn verhaal begint met professioneel vertrouwen in de instincten van moeders, keuze en consequenties, een zoektocht naar waarheid en doorzettingsvermogen tegen overweldigende verwachtingen.
Deze bespreking heeft plaatsgevonden in het huidige debat over mazelen. Het pakket met de immuniteit van de kudde is en wat niet, zowel in vaccinaties voorafgaand aan vaccinaties.

Het onderzoekt de gevolgen - real life and potential - vaccins die de natuurlijke immuniteit niet reproduceren. Het gaat over de vraag of we mazelen zouden moeten vrezen en zo ja, waarom?

https://www.youtube.com/watch?v=_MgMN-rhi8g

 

Juni 2019


Op zoek naar een natuurlijke multi ?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 13.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel