Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

Manipulatie van onze levens door Google en sociale media

Dr. Robert Epstein is de Senior Research Psychologist bij het American Institute for Behavioral Research and Technology. Het instituut onderzoekt de rollen van ouderschap, stressbeheer, volwassenwording en de invloed en manipulatie van ons leven door internet.

Hij is de voormalige hoofdredacteur van Psychology Today en heeft zich gespecialiseerd in de psychologie van volwassenheid. Hij behaalde een doctoraat in de psychologie van Harvard, doceerde aan de Universiteit van CaliforniŽ in San Diego en was de oprichter van het Cambridge Centre for Behavioral Studies in Massachusetts.

Dr. Epstein was een commentator op NPR's Marketplace en heeft geschreven voor de Washington Post, Time, The Sunday Times London, Parenting en andere tijdschriften en kranten. Robert is de auteur van 15 boeken en zijn volgende boek is: "Hoe Google en Facebook je hersens hielden en hoe je een nieuwe kunt krijgen."

Het instituut produceerde ook een documentaire, "The Creepy Line", die laat zien hoe Google en Facebook invloed hebben op het gedrag van miljarden mensen wereldwijd.

Juli 2019
  

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 13.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel