Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

Onze Magnetosfeer

Heb jij interesse in wat er op aarde gebeurt, wat ons beschermd tegen inkomende straling vanuit het universum en dergelijke. Wat betekent het voor ons nu onze Zon in een cyclische periode van Zonne Minimum is gegaan?

Hieronder vind je een aantal kanalen en websites die je kunnen helpen daar inzicht in te krijgen en je ondersteunen in je zoektocht.

Blue Koolaid Oh Ya
Scott C'one heeft mij in ÚÚn van z'n video's geattendeerd op deze man en wat hij plaatst is beslist de moeite waard te zien en beluisteren. Kortom; deze pagina is een goede aanvulling op de te bezoeken kanalen op YouTube als je wilt weten wat er gaande is in ons zonnestelsel en atmosfeer.
https://www.youtube.com/channel/UCP_2pB_qofrxDIPLJmqDImg

SuspiciousObservers is een kanaal dat je veel informatie verstrekt: https://www.youtube.com/user/Suspicious0bservers/videos

Dit is ÚÚn van de laatste videos die er geplaatst zijn en laat ons een model zien van onze Magnetosfeer:

Het onderschrift bij deze video

Sleutelpunten:
1) Deze modellen zijn geen echt product voor veldmonitoring - het zijn data van zonnewind, wiskunde en visualisatie door een computer. Niets is in staat om het hele veld te bewaken.

2) De ACE-satelliet heeft geen achterzijdedetector, maar er is een bekende -999 waarderingsfout die het lijkt alsof we een nova van achteren hebben genomen.

3) Als sommige van de getoonde dingen echt zouden zijn, zouden we dit gesprek niet hebben.

4) Deze modellen (en alle andere modellen, youtube-video's, artikelen, enz.) zijn nutteloos zonder zelf de feiten te controleren. In dit geval is dat SUPER eenvoudig ... Ga naar www.SpaceWeatherNews.com

Adapt 2030
Adapt2030 van David DuByne geeft inzicht in wat het voor ons betekent nu onze Zon in een cyclische periode van een Zonne Minimum is.
https://www.youtube.com/user/MyanmarLiving/videos

PLANET X NEWS
Planet X News van Scott C'one is de moeite waard te bezoeken. Scott is al meer dan 20 jaar onderzoeker bij Planet X en werkt momenteel samen met een professionele fysicus Dr. Claudia Albers die hem helpt de grootste cover-up in de wereldgeschiedenis te onderzoeken. Hij heeft de rest van zijn leven toegewijd om zonder enige twijfel te bewijzen dat deze Sterrenobjecten hier zijn en ze onze Zon op zeer gevaarlijke manieren be´nvloeden. Absoluut een pagina om te bezoeken!
https://www.youtube.com/channel/UCD8jzC25XCxRnMTAJ3y3dxg/videos

Dr. Claudia Albers PhD
En bovengenoemde physicus Dr. Claudia Albers, PhD. geeft dagelijks in haar rapporten haar visie op allerlei fenomenen die plaatsvinden in de wereld en in onze atmosfeer waar we over het algemeen niet over worden ge´nformeerd via de ons bekende media. Dus neem ook eens een kijke op haar youtube pagina:
https://www.youtube.com/user/claalb1/videos

My name is Dr. Claudia Albers PhD and I am a highly trained and educated Physicist with 17 years of teaching and lecturing at a University in South Africa.
Wil je meer weten?

Wees dan achterdochtig
Hou een open geest
Onderzoek
Wees niet bang, maar voorbereid.
Volg je intu´tie
Zoek op youtube en internet naar de mensen die genoemd worden in video's op bovengenoemde kanalen en websites.
Er gaat een nieuwe wereld voor je open...
Succes!

Corry

Juli 2019

  

 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 13.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel