Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

De ‘macht’ raakt haar geheimen kwijt

Kees van der Pijl en Karel van Wolferen

De roep van vooraanstaande getuigen en deskundigen, om de waarheid rond grote historische gebeurtenissen is een nieuw fenomeen. Officiële verklaringen en onderzoeken worden inmiddels massaal niet meer vertrouwd.

Complotten domineren de wereldgeschiedenis en theorieën daarover zijn vaak géén paranoïde fantomen van psychiatrische “gekkies”. Complotten zijn instrumenten van een selecte groep belanghebbende om buiten het zicht van de democratische orde de werkelijkheid een wending te geven. Het consolideren of vergroten van (financiële- en politieke) macht staat daarbij centraal.

De politiek raakt langzaam maar zeker haar geheimen kwijt! Wetgeving voor het beperken van de journalistieke vrijheid helpen haar niet meer. Media die zich instrumenteel opstellen voor de ‘macht’ zullen niet overleven.

Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer


Op zoek naar een natuurlijke multivitamine?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.