Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

Luistert je immuunsysteem naar je gedachten?

Opkomend onderzoek geeft ons een vollediger beeld dan ooit tevoren over de manier waarop onze geest onze gezondheid kan be´nvloeden. Terwijl de wetenschap de dramatische impact van stress op het immuunsysteem blijft onthullen, komt er ook steeds meer klinisch onderzoek op rond onderwerpen als de immunologie van vreugde en de immunologie van dankbaarheid.

In deze mini-aflevering spreekt Dr. Mark Hyman met Dr. Leonard Calabrese, een expert in immunologie en reumatologie, over hoe de juiste methoden om deze gebieden van het leven te ondersteunen het immuunsysteem daadwerkelijk verbeteren.

Dr. Leonard Calabrese is hoogleraar Geneeskunde aan de Cleveland Clinic Lerner College of Medicine van Case Western Reserve University en vicevoorzitter van de afdeling reumatische en immunologische aandoeningen. Hij is directeur van het RJ Fasenmyer Center for Clinical Immunology in de Cleveland Clinic en heeft gezamenlijke benoemingen bij het Department of Infectious Diseases en het Wellness Institute.

Dr. Calabrese heeft belangrijke bijdragen geleverd aan de wetenschap op het gebied van chronische virale infecties en auto-immuniteit en vaatontstekingsziekten van de hersenen. Hij ontving talloze onderscheidingen en onderscheidingen voor zijn bijdragen aan de vooruitgang van immunologie en welzijn.

https://www.youtube.com/watch?v=zjx6TvNMFEw

Juli 2019


Op zoek naar een natuurlijke multi ?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 13.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel