Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu


Impact energie anderen op gezondheid

Steeds vaker komen wij het in een reading tegen dat de grootste boosdoener de energie van anderen is. Zo mochten we onlangs prostaatproblemen lezen.

De persoon had vele klachten die toenamen en de omgeving was erg ongerust.

Tot onze verbazing was er met de prostaat op dat moment nog niets aan de hand. Wat wel speelde was de angst dat er iets mis was. Nog verbazingwekkender was het dat de angst hoofdzakelijk gevoed werd door anderen, door de buitenwereld. Immers, zo gauw bepaalde ziekteverschijnselen zich voordoen of organen wat ongemak gaan geven, denken mensen aan het ergste.

Zo ook bij deze man. Hij had veel last van de vastzittende energie (dogma’s, plaatjes, concepten) van anderen die nu al bij voorbaat een dodelijke ziekte bij hem ervaren terwijl er nog geen diagnose gesteld is. Die energie (gedachten, woorden en beelden) van anderen hadden zo een impact op deze man dat hij zich steeds slechter begon te voelen.

Pas na het consult werd hij rustiger en kreeg vertrouwen in het feit dat hij door de gedachten om te zetten, actief en positief te gaan leven in harmonie met zijn omgeving, afstand te nemen van de energie van anderen en zo af en toe een healing te ontvangen en een reading, hij weer volkomen gezond kon gaan worden.

De dokter in het ziekenhuis waar hij even later naar toe moest concludeerde inderdaad dat het allemaal wel meeviel, maar dat hij wel onder controle moest blijven.

Pauline Laumans
Holistisch Therapeut
0618541278


Op zoek naar een natuurlijke multivitamine?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.