Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

 


Energievervuiling door verkeerde keuzes die blokkades kunnen teweegbrengen zoals Reiki

Een ander punt is Reiki. Reiki is een wijd verbreidde techniek die zogenaamd universele energie via de handen aan jou doorgeeft. Helaas wordt ervanuit gegaan dat alle energie die uit die handen van (Reiki) beoefenaars zuivere energie is. In de praktijk is dat niet zo.

Als deze Reiki beoefenaren energie zouden hebben leren lezen dan zouden ze kunnen zien dat er soms wezens tussen zitten die zich voornaam voordoen zoals bijvoorbeeld iemand die de ander kent. Of een wezen die wel even zal healen maar feitelijk energie wegslurpt van de patiŰnt. Dit omdat een wezen in een lichaam nou eenmaal in staat is veel te leren en een wezen in de tussenfase (wezen zonder lichaam) niet.

Ook hebben deze Reiki beoefenaren geen energie onderscheidt leren maken en achter de verschijning leren kijken. Ze kunnen heel gemakkelijk hun eigen energie op jou projecteren of energie van de vorige klant bij jou naar binnen brengen. Ze hebben geen energie leren lezen zoals een energetische reader dat bij een gerenommeerd instituut na circa 5-6 jaar onder de knie begint te krijgen. Dit leer je pas na vele jaren aan training als ze bij de hoogste vorm (intu´tieve scholing) uiteindelijk de diepte in gaan in het tweejarige trainingsprogramma, of de tijd erna in het graduate jaar of de jaarstudies daarna.

Vele patiŰnten van deze goedbedoelende beoefenaars van Reiki krijgen zo ongewild energie binnen die hen vervuilt en blokkeert. En dat is natuurlijk heel erg jammer. Dan wordt daardoor in een klap een goedbedoelde stap naar mÚÚr bewustzijn door een verkeerde keuze tenietgedaan die pas eerst in de volgende levens herstelt kan worden voordat je opnieuw kunt kiezen voor de hoogste weg naar bewustzijn en dat is intu´tieve training zoals Paramahansa Yogananda en Sri Yoekteswar al beschreven.

Jammer van zoveel moeite en zoveel geloof in deze technieken. Het gaat in het leven immers om blokkades uit vorige levens te slechten en niet om blokkades op de werpen. Mensen die Reiki beoefenen kunnen bij een gerenommeerd instituut in Intu´tieve Scholing dan ook niet verder op een gegeven moment omdat er blokkades zijn die niet in dit leven geslecht kunnen worden omdat die persoon weer van voren af aan moet beginnen.

Het gaat in het leven om het volledig eigendom leren nemen van je lichaam en aura met jouw eigen energie opdat jij volledig bewust jouw levensweg kunt lopen en het leven op aarde af kunt ronden. Daar helpt een getraind persoon die de jarenlange training in Intu´tieve ontwikkeling bij een gerenommeerd instituut gevolgd heeft jou bij.

Pauline Laumans
Holistisch Therapeut
http://www.libertasinvivo.com/cms3/nl/holistisch

September 2019


Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 14.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel