Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

 


Energievervuiling door mensen die geen energie kunnen lezen

Sommige mensen bieden een reading aan. In wezen bedoelen ze dat ze een kaart leggen (tarot) of een tekening lezen, of zeggen dat ze een reader zijn zonder ooit een jarenlange intuïtieve training te hebben gevolgd.

Wat ze wel doen is een leuke bijkomstigheid aan jou voorleggen die jou als consument echter weinig diepgang brengt. Het zegt meer iets over hun cognitieve vermogens en hun interpretatie van het getoonde waar ze gemakkelijk op jouw gevoeligheden kunnen inspelen, omdat je nou eenmaal als beginneling erg gevoelig bent voor de schone schijn van de buitenkant.

Het zegt niets over waar jouw wezen mee bezig is en welke stappen je moet zetten om je afspraak na te komen die je aan de andere kant gemaakt hebt voor je in dit leven stapte. Dat gaat immers over bekend raken met het wezen in jou (je Zelf) en die weg volgen omdat dit de afspraak is die je hebt gemaakt aan de andere kant voordat je incarneerde in dit leven.

Intuïtie is zoals ik eerder al schreef een waarneming achter het direct getoonde (zie de film “What the Bleep” of “Something Unknown”). Waarnemen is net zoiets als wat je in een droom tegenkomt, Alice in Wonderland of in sommige films. Een echte intuïtieve reading is zoiets als de kwantum fysica in de praktijk. Immers een geschoolde reader (meer dan 5 jaar training) heeft geleerd energie te lezen zonder alle obstakels (aannames, denken, voelen, gedachten, associaties, concepten, energie van andere wezens) is heel zuiver omdat de reader leest op het niveau van het Verenigde Veld.

Niet langer meer in de schijnwerkelijkheid leven die we elkaar opdringen, maar de werkelijkheid van leven leren zien en ervaren en je eigen keuzes daarin zien die we kunnen maken.

Opstapjes om rijp te worden voor een jarenlange intuïtieve training zijn meditatie (Zen en Transcendente Meditatie). De basis voor meditatie is Mindfulness. Voor je toe bent om energie te leren lezen is er eerst wel heel veel voorwerk te doen.  Waarnemen doe je immers vanuit de leegte en de stilte en compleet in het NU.

Pauline Laumans
Holistisch Therapeut
http://www.libertasinvivo.com/cms3/nl/holistisch
0618541278

September 2019


Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 14.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel