Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

 


Energievervuiling door verkeerde keuzes bij getraumatiseerden

Eerst enkele vormen van therapie:

Medici zoals Bijzonder hoogleraar Eric Vermetten die angstige of getraumatiseerde mensen willen behandelen met de partydrug MDMA. In de volksmond bekend als XTC. In XTC zou namelijk MDMA moeten zitten maar dat gebeurt niet altijd. Vaak is XTC vervuilt met andere stoffen zoals speed of PMMA.

Maar normaliter bij een goede XTC bewustzijn veranderende als oppeppende effecten op en werkt stimulerend dat wil zeggen er ontstaat een gevoel van saamhorigheid en openheid. Hierdoor kan de getraumatiseerde dichter bij de innerlijke beleving te komen zonder dat het bewustzijn, de concentratie worden aangetast.

‘Het toverwoord is dus herbeleefde verwerking,’ zegt Vermetten. ‘Verwerking van het trauma is alleen mogelijk als je de patiënt terugbrengt naar de oude situatie, naar de traumatische ervaring die hem of haar op slot heeft gezet.’

Ook door middel van virtual reality worden getraumatiseerden teruggebracht naar de oude situatie waar het trauma zich heeft voorgedaan.

Of de hypnose waar de persoon in een veranderde bewustzijnsstaat gebracht wordt om zodoende in een therapiesessie het verleden te bekijken en mogelijk een verandering aan te brengen in de beleving.

Waarom er grote vraagtekens gesteld kunnen worden bij deze vormen van therapie.

Ten eerste wordt de persoon niet beschermd voor wat hij tegen kan komen zoals dat in een energetische reading wel gebeurt. Ten tweede gaat door hypnose, virtual reality en drugs het wezen deels uit het lichaam en daardoor kunnen er andere entiteiten binnen komen.

Ten derde hebben dergelijke middelen als bijwerking datgene waar ze voor gegeven worden, ten vierde wordt zijn wezen afgestompt om verder e kunnen ontwikkelen en ten vijfde wordt er niet gekeken naar waarom die persoon dit in dit leven op zijn levensweg is tegengekomen. Daar immers en in de levenslijn (verband) vanuit vorige levens ligt het verband naar dit thema in dit leven. Dat is de basis. Het wezen voelt zich gehoord en de getraumatiseerde ook. Immers er wordt nooit iets gelezen wat de ander niet aankan.

Zodra die basis bekend is, zijn meteen ook de emoties geheel anders. En belangrijk is het feit dat de energie die gelezen wordt het heeft over het wezen van de getraumatiseerde en niet over nevenverschijnselen als andere personen, de behandelaar of zo. Er treedt dus geen energetische vervuiling op.

Na een dergelijk reading consult (inclusief een healing) is het veel gemakkelijker om in therapiesessies (reading/healing) de eerste lagen van het trauma eraf te halen en de persoon in kwestie weer meer eigenheid gegeven is over zijn eigen energie en hoe deze zelf dagelijks enkele energie oefeningen kan doen. Op deze manier kan een getraumatiseerde binnen redelijke termijn en tegen redelijke kosten zodanig herstellen dat hij zich weer prettig in het leven voelt staan.

Het is ook de basis voor verdere bewustwording en voor verder heel worden ook in de volgende levens. Immers met verkeerde interventies (degeneratie) bij traumaverwerking kunnen er eerder blokkades ontstaan die de persoon in kwestie in volgende levens eerst moet zien op te lossen alvorens hij weer aan bewustzijn toe kan komen.

Pauline Laumans
Holistisch Therapeut
http://www.libertasinvivo.com/cms3/nl/holistisch

Augustus 2019


Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 14.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel