Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu


Energievervuiling door het eten van teveel verkeerde producten

Ja, wat is dat nu weer zult u zeggen. Feitelijk gaat het om de hedendaagse welvaartsziekten. We eten teveel van iets (koolhydraten, eiwitten of soms vetten) of juist te weinig van iets (vitaminen en mineralen en soms vetten of koolhydraten).

We gaan het hier hebben over met name de Koolhydraten (zetmeel en suikers). Als je daar TEVEEL van eet dan zet je een deur open voor andere energieŽn.

Parasieten en Saprofyten (sommige schimmels) zijn gebaat bij veel soorten suikers en zij vermenigvuldigen zich ongemerkt.

Vaak worden ze opgemerkt door de eerste verschijnselen zoals je niet wel voelen die we soms laagdradige ontstekingen noemen. De ziekteverwekkers worden niet vernietigd of afgevoerd maar de ontsteking verspreidt zich o.a. via het bloed door het lichaam naar organen en weefsels.

Opeens na vele jaren waarin je auto-immuunsysteem slechts een lichte reactie gaf is je lichaam totaal ontregeld en ben je zwaar ziek. Je auto-immuunsysteem is overbelast en kan het niet meer aan en keert zich tegen je. Daarom is minimaal elk half jaar je lichaam preventief laten testen door therapeuten die je lichaam kunnen doormeten en de eerste afwijkingen kunnen vinden belangrijk omdat je dan al in dat stadium genezing inzet en niet wacht tot het na vele jaren te laat is of bijna te laat.

Helaas ZO gevaarlijk is het als je eenzijdig eet of een Teveel van iets eet. Opeens ben je (bijna) niet meer beter te maken.

Pauline Laumans
Holistisch Therapeut
http://www.libertasinvivo.com/cms3/nl/holistisch


Extra column - Bomen martelen

Helaas zijn er mensen die het niet zo nauw nemen met de natuur. Ze hebben nog niet het bewustzijn dat nodig is om te begrijpen dat alles wat leeft uit dezelfde bouwstenen is opgebouwd als wij de mens en dat al dat leven ook leeft, gevoel en kennis heeft etc.

Dus wordt er nog steeds in bomen gekrast, spijkers in bomen geslagen, metaaldraad om een boom gespannen wat er dan na vele jaren ingroeit.
Het nieuwste fenomeen is om je sigaret uit te doven tegen een boom en je peuk in het boomrooster achter te laten.

Dat al die peuken daar bij de wortels van de boom de boom binnen enkele jaren onherstelbaar ziek maken komt niet in hun lege hoofd op.

Aan alle beheerders van de openbare ruimte in de steden nou eens peukenbakken of afvalbakken bij bomen zouden plaatsen dan zouden de bomen hun levensnodige werk kunnen doen en niet dood hoeven te gaan door toedoen van de onwetende mens.

Juni 2019


Op zoek naar een natuurlijke multivitamine?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 13.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel