Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu

 


Energieverstoring in een vorig leven ontstaan

Wanneer je in een vorig leven geen bewuste stappen hebt gezet maar daarentegen er alleen maar op los hebt geleefd dan kan er een energieverstoring zijn opgetreden. We kennen dat onder andere in de vorm van blokkades (zie de vorige columns).

En dan moet je die in dit leven samen met jouw levensopdracht die jij hebt aanvaard voor dit leven gaan oplossen. Dat kan alleen door bewuste stappen te gaan zetten op enig moment.

Met bewuste stappen wordt bedoeld dat iemand zich afvraagt waarom die: slaat, moord, lacht, vriendelijk is, dat werk doet, in de relatie zit, waarom je daar op vakantie gaat en niet elders, waarom je daar bent geboren op die plek bij die familie etc.

Maar ook diep van binnen het antwoord hoort (weet) en daarnaar handelt. Soms is iets wat wij als maatschappij negatief bestempelen voor de bewustzijnsgroei van die ander een noodzakelijke handeling. Echter, wel met bewustwording achteraf waarom dit gebeurde en wat het triggerde (vorig leven, dit leven) en wat het doel is.

Zonder bewustwording ontstaan immers weer blokkades. Door bewustwording pel je de lagen om je Zelf heen af zoals de schillen van een ui. Steeds dieper laat je los wat niet van jou is en word je mits jij je leert op te vullen met jouw eigen energie steeds bewuster.

Alle levens leer je te ontdoen van de ballast / blokkades en je verrijkt jezelf met jouw eigen energie (kleurrijk tot uiteindelijk wit gouden licht). We zijn hier allemaal om te leren van het dualistische leven. Dus leer van elkaar en help elkaar. En Leven betekent zonder blokkades in liefde en vrijheid van ons innerlijke Zelf door het leven te gaan en begrijpen waarom we hier op aarde zijn.

Pauline Laumans
Holistisch Therapeut
http://www.libertasinvivo.com/cms3/nl/holistisch

September 2019


Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 14.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel