Naar de webwinkel Hoofdmenu Privacy Vrijwilligers Therapeuten Leden menu


Energie van anderen komt elke dag je systeem in en vervuilt je

Auteur - Pauline Laumans

Elke dag weer komt er vervuilende energie van anderen in jouw systeem. Net als thuis wanneer je niet stoft, zuigt of dweilt dan vervuilt je huis zelfs wanneer jij niet thuis bent.

Maar met jouw lichaam/ jouw energiesysteem is dat niet veel anders. Voor je het weet denken mensen aan jou; soms ten goede maar soms ook ten kwade. Als je heel gevoelig bent dan voel je dat en soms ben je zelfs zo gevoelig dat je ook weet wie er aan je denkt. Of je vervuilt doordat je met iemand spreekt, een krant leest, tv kijkt of dat jijzelf met je gedachten bij iemand anders zit.

Je ziet het, er zijn legio mogelijkheden om je energie te vermengen met de energie van een ander. Als energie van anderen zich vermengt met jouw energie dan verstoort dat je eigen wezen (je innerlijke zelf). Je komt dan moeilijker bij je eigenheid, je zelf uit.

Dat resulteert in het feit dat wat jij denkt dat jouw eigen handelen of denken is dat dat is vertroebeld met de energie van anderen. Als je geoefend bent in energie lezen kun je vragen hoeveel van jouw denken of handelen van dat moment van jezelf is en hoeveel procent van een ander.

Om je huis schoon te houden doe je dit geregeld schoonmaken. De mens doet dat helaas niet met zijn energiehuishouding (lichaam en auralagen). Door dit lang niet te doen zijn sommigen wezens maar nauwelijks verbonden met het stoffelijk lichaam van dit leven en hun innerlijke zelf.

Anderen zijn gelukkig wat meer verbonden. Het komt erop neer dat als je bewuster wilt worden dat je moet leren hoe je jouw eigen energiesysteem moet onderhouden en ontdoen van de energie van anderen. In mijn boek “Vrijheid in Relaties: het hebben van de juiste identificatie“, staan daar meerdere voorbeelden van.

Hoe meer je handelt vanuit je eigen energie hoe bewuster je als mens wordt. Velen denken dat ze bewust zijn maar ontdekken door met energie te leren werken dat dit vaak een schijnillusie was en dat ze vele jaren zo niet vele levens lang op aarde leefden volgens de energie van anderen. Volledig in de schoenen en gronding van een ander en volkomen afhankelijk van die andere energie.

Gelukkig is het mogelijk voor iedereen die openstaat om het cognitief aangeleerde los te laten en te leren waar te nemen (zie de films “What the Bleep” of “Something Unknown”). Zo leer je stap voor stap te communiceren met energie en steeds wat meer eigendom te nemen en te ontdekken wie jij in essentie bent.

Sommige mensen handelen in dit leven nog steeds volgens de regels en inzichten van hun meerderen uit de vele levens voor dit leven. Anderen zitten vol met dwanggedachten omdat ze vol zitten met alterego’s, sommigen hebben in vorige levens al meerdere stappen gezet en zijn nu toe aan grote stappen voorwaarts en sommigen hebben slechts enkele lichtpuntjes in vorige van hun dolende levens ervaren en willen nu hun eerste vervolgstappen zetten op weg naar meer eigendom over hun innerlijke Zelf.

Ze beginnen zich langzaamaan vragen te stellen. Vragen zoals waarom zit ik in een mensenlichaam op aarde? Elk individu in een menselijk lichaam heeft de mogelijkheid om in dit of een van de volgende levens te leren waarom je hier bent en waartoe het leidt. We zijn allemaal op weg om deze aardse leerschool te beëindigen.

Het leuke is dat zodra iemand begint met zich vragen te stellen en zich opent voor het waarnemen van een antwoorden dat die persoon merkt dat zijn leven verrijkt wordt. Je wordt bewuster (15 fasen op dit moment), je maakt betere keuzes, het leven gaat gemakkelijker en je neemt ook steeds meer eigendom over je gezondheid.

Pauline Laumans
Holistisch Therapeut
http://www.libertasinvivo.com/cms3/nl/holistisch

Juni 2019


Op zoek naar een natuurlijke multivitamine?


 

Disclaimer

Raadpleeg bij medische klachten altijd eerst een arts of medisch specialist. De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging van de diensten of informatie van medische professionals en/of zorgverlenende instanties, noch kunnen bezoekers diagnostische of therapeutische waarde hechten aan deze informatie voor de eigen medische situatie of die van anderen.

 

 

 

 

Informatie


Maandag - Vrijdag
9.00 - 13.00 uur

0346-330038
Of per email:
info @ ugamedia.com
 

 Leefbewust winkel